Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τη Δύναμη στην επικοινωνία και τις Μικροεκφράσεις και το ρόλος του βλέμματος.

Μια μικρή ξενάγηση αναγνώρισης Εαυτού , αναγνωρίζω τον Εαυτό μου μέσα από την δύναμη του συναισθήματος ,όπως αυτό αποτυπώνεται στο Πρόσωπο και τις Μικροεκφράσεις προσώπου . Μιλάμε για ένα αδιάκοπο ταξίδι Αναγνώρισης Προθέσεων Διαθέσεων των άλλων και τη Χρυσή Τομή στην Επικοινωνία, που δεν είναι άλλη από την ευθυγράμμιση μας με Ενσυναίσθηση, Αποδοχή και Συμπόνια τόσο των άλλων όσο και του Εαυτού.
Στο workhop αυτό θα δούμε:
• Πώς ένα μωρό στο πάρκο μαθαίνει να αναγνωρίζει προθέσεις και διαθέσεις ( story telling ) • Ο Ηγέτης της μη λεκτικής επικοινωνίας … το Πρόσωπο
• Μαθαίνω να αναγνωρίζω τα Συναισθήματα … το 1ο βήμα
• Πώς διαβάζω το Πρόσωπο …οι Ζώνες • Τι μπορεί να κρύβει ένα Βλέμμα
• Αναστοχαστικότητα – Άσκηση Συνείδησης Εαυτού μπροστά σε άτομο που δυσκολευόμαστε να βρούμε δρόμους επικοινωνίας
• 3 Συμβουλές για Σύνδεση – Rapport • 3 Συμβουλές σε Τηλεδιασκέψεις
• Ο Ασυγχρονισμός του Προσώπου • Πώς το παιχνίδι Κλέφτες & Αστυνόμοι , πυροδοτεί το Υποσυνείδητο και τα Συναισθήματα επιβίωσης – Risk / Επικινδυνότητα στην Επικοινωνία και πώς το Βλέμμα μας είναι η Λύση!
• Εκπαίδευση στις Μικροεκφράσεις – μαθαίνω Παίζοντας! • Συμπεράσματα • Ερωτο-απαντήσεις

Παρουσίαση: Ρωξάνη Οικονόμου- Eιδικός Γλώσσας του Σώματος και Εκφραστικότητας σε Δημόσια Ομιλία-Microexpressions Trainer & TEDxSwansea Member Body language Coach

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επίσημες κρατικές οδηγίες.

Για να εισέλθετε στο χώρο του εμπορικού κέντρου γίνεται θερμομέτρηση στις κεντρικές πύλες του Mediterranean Cosmos.
-Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης προβλέπεται η λειτουργία του χώρου μας για:
1. Εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
2. Ανήλικους, ανεμβολίαστους, μη νοσήσαντες, με αρνητικό rapid test (ηλικίες 12-17) έως 48 ώρες πριν ή self test (ηλικίες 4-11) έως 24 ώρες πριν.
3. Απαραίτητη και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για τους χώρους εστίασης και συμμορφωνόμαστε με τους νέους κανόνες υγιεινής.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878.
Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 29 Νοεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Η Δύναμη στην επικοινωνία: Οι Μικροεκφράσεις και ο ρόλος του βλέμματος: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.