Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα τη χαρά και πως μπορούμε να την επαναφέρουμε στη ζωή μας.

Τι δημιουργεί η χαρά ή η λύπη στη ζωή μας;
Δικαιούμαστε να χαιρόμαστε όταν όλοι γύρω μας υποφέρουν;
Πώς μπορώ να αλλάξω τον τρόπο που αισθάνομαι για κάτι αρνητικό και να το κάνω θετικό;
Ποιος είναι ο ρόλος της Ευγνωμοσύνης σε όλο αυτό;
Τα συναισθήματα μας καθορίζουν την ενεργειακή συχνότητα στην οποία εκπέμπουμε. Η συχνότητα αυτή καθορίζει τι θα λάβουμε πίσω από το Σύμπαν. Έτσι όταν προτεραιότητά μας είναι η αρχιτεκτονική της Χαράς, μας περιμένουν μόνο τα καλύτερα της ζωής! Αυτή η συζήτηση εκ πρώτης όψης μοιάζει φιλοσοφική, γενική και χωρίς άμεση επαφή με μας.
Μέσα όμως από τις καθημερινές εμπειρίες της συντονίστριας με τις οποίες ταυτίζεται ο καθένας θα συμπεράνουμε απολαυστικά και με ευκολία πως η φιλοσοφία ζωής που έχουμε διαμορφώνει τελικά την καθημερινότητά μας.

Παρουσίαση: Γιαννίκου Ελισάβετ- Συγγραφέας & σύμβουλος οικιακής ευημερίας

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Η αρχιτεκτονική της χαράς: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.