Ένα ακόμη biscotto workshop σχετικό με τη μαγειρική και την περίοδο του Πάσχα θα παρουσιαστεί στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos

Πώς να φτιάξουμε Λαμπριάτικη Κρεατόπιτα και Τσουρέκια Χωρίς Ζύμωμα!
Ένα βράδυ γεμάτο Ελληνική Γαστρονομία διοργανώνει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Top Tourism που έχει σαν σκοπό της την ενίσχυση και διάδοση της Ελληνικής Γαστρονομίας!
Δυο πεντανόστιμες συνταγές θα μας δείξουν οι food bloggers Νανά Σαββατιανού από το Cook Eat Up και η Ελπίδα Χαραλαμπίδου από το Elpida’s Little Corner και σίγουρα θα μας ανοίξουν την όρεξη!
H Νανά Σαββατιανού θα μας δείξει πώς να φτιάξουμε Λαμπριάτικη Κρεατόπιτα και η Ελπίδα Χαραλαμπίδου πώς να φτιάξουμε Τσουρέκια Χωρίς Ζύμωμα. Στο τέλος οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και τη συνταγή της κάθε μιας!

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos
Τρίτη 12 Απριλίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Φόρμα Κράτησης