Ένα ακόμη biscotto workshop  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα το Gashlighting που είναι μια τεχνική χειραγώγησης.

Gashlighting ή αλλιώς, όλοι οι τρόποι που κάποιος μπορεί να σε τρελάνει μέσα σε μία σχέση- και δεν μιλάμε μόνο για ερωτικές.
Θύτες μπορούν να γίνουν οι συγγενείς, οι “φίλοι”, ή και οι συνεργάτες μας, λέγοντας μας ψέματα, κατηγορώντας μας, ακόμα και σχολιάζοντας μας αρνητικά σε τρίτους.
Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις μορφές αυτής της χειριστικής συμπεριφοράς.
Σε αυτό το workshop θα ενημερωθούμε και θα προσπαθήσουμε να μάθουμε τρόπους για να αναγνωρίζουμε το gaslighting, δηλαδή το πώς μπορεί κάποιος να μας κάνει να αμφιβάλουμε για την ίδια μας τη λογική και αντίληψη, καθώς και τους τρόπους για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το θύτη μας, καταφέρνοντας να βάλουμε τέλος στην τοξική αυτή σχέση.

Κλέαρχος Σταματουλάκης- Ψυχολόγος/ MSc in CounselingPsychology The University of Sheffield

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 17 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Gashlighiting: Μια τεχνική χειραγώγησης- Ενημέρωση και αντιμετώπιση: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.