Ένα ακόμη biscotto event δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τη χρήση της «Φωτογραφίας» στην Ψυχοθεραπεία.

Συνηθίζουμε να λέμε ότι μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις. Γενικά μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις. Πόσες φορές δεν έχουμε σταθεί μπροστά σε μια εικόνα και θαυμάζοντας τη ή αντικρύζοντας τη δύναμη της (είτε θετική, είτε αρνητική, είτε χαρούμενη ή στενάχωρη…) δεν έχουμε πει: Οι λέξεις είναι λίγες για να την περιγράψουν…..
Σε μια εικόνα μπορούμε ταυτόχρονα να έχουμε πολλά δεδομένα, πολλές ιδέες, πολλά ερεθίσματα. Η φωτογραφία Είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία για βιωματική δουλειά, που ξεπερνά τη λογική και συνομιλεί με το συναίσθημα. Συμβάλει καταλυτικά στη διερεύνηση θεμάτων μέσα στη συνεδρία και διευκολύνει τον πελάτη να εκφραστεί, να διαπιστώσει πράγματα που δεν «έβλεπε» ή που βρισκόταν σε ένα ξεχασμένο «δωμάτιο» της μνήμης του. Η φωτογραφία είναι αναμφισβήτητα η γλώσσα της εποχής μας. Μια γλώσσα πάντα διαθέσιμη πλέον σε όλους, οποιαδήποτε στιγμή μέσω των κινητών μας.
Αυτή ακριβώς η εξοικείωση κάνει τη Φωτοθεραπεία ως μέθοδο και εργαλείο στη Συμβουλευτική, στο Coaching και τη θεραπεία πολύ δημοφιλή και φιλική.
Στο Workshop θα δούμε πώς λειτουργεί η χρήση της φωτογραφίας στις διαδικασίες της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας και θα δούμε πώς μπορούμε εμείς να τη χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινότητα μας.

Παρουσίαση: Λένα Διαμαντή-Life & Executive Coach

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επίσημες κρατικές οδηγίες.

Για να εισέλθετε στο χώρο του εμπορικού κέντρου γίνεται θερμομέτρηση στις κεντρικές πύλες του Mediterranean Cosmos.
-Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης προβλέπεται η λειτουργία του χώρου μας για:
1. Εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
2. Ανήλικους, ανεμβολίαστους, μη νοσήσαντες, με αρνητικό rapid test (ηλικίες 12-17) έως 48 ώρες πριν ή self test (ηλικίες 4-11) έως 24 ώρες πριν.
3. Απαραίτητη και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για τους χώρους εστίασης και συμμορφωνόμαστε με τους νέους κανόνες υγιεινής.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878.
Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 23 Μαρτίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: 
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Φωτοθεραπεία: Η χρήση της "Φωτογραφίας" στη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.