banner
banner

Wine Style presents Wine Art Estate at Ambrosia Restauraunt

Food and Wine Experience με το Κτήμα Τέχνη Οίνου Το Wine Style σε συνεργασία με...

Pizza Week στο The Prince Barsserie

Το all day cafe-bar restaurant που μας έχει συνηθίσει στις εξαιρετικές προτάσεις, αυτή τη...

Βραδιά υψηλής γαστρονομίας με ένα πολύ ιδιαίτερο μενού

Το Wine Style σε συνεργασία με το Ambrosia Restaurant του Hyatt Regency στην Θεσσαλονίκη,...

Γεύμα σε αναμονή από τους Μάγειρες Καμάρας

Σημείο αναφοράς για την πόλη από το άνοιγμά του, το ελληνικό εστιατόριο Μάγειρες Καμάρας...

Love n’ Cocktails δίπλα στη θάλασσα

Είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σε μια μοναδική τοποθεσία όλες τις...

Το Μάιο και για τον επόμενο χρόνο #stirizoumeleonida στα Γατίδης Fresh!

Δράση για τον μήνα ενημέρωσης για τη νόσο κοιλιοκάκη! Με αφορμή ότι ο Μάιος αποτελεί...

Γευστικές Πέμπτες με menu 10€ στο Mediterranean Cosmos!

Στο Mediterranean Cosmos οι Πέμπτες είναι απόλυτα γευστικές! Γιατί κάθε Πέμπτη, τα καταστήματα εστίασης και...

Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε για δεύτερη χρονιά τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας «Αθηνόραμα»...

Το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, απέσπασε βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με βαθμολογία 14,5/20, υψηλότερη...

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Meet-up Session με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στη Θεσσαλονίκη

Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της γαστρονομίας του ΣΗΜΕΡΑ, με δεκάδες διακρίσεις στην...

Το Saveur εκθειάζει 12 ελληνικά προϊόντα

Ένας από τους μεγαλύτερους γαστρονομικούς οδηγούς του πλανήτη, το Saveur, σε πρόσφατο άρθρο του...

Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Δημαρχείο

Για τέταρτη χρονιά, το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ανοίγει Σαββατοκύριακο και προσκαλεί το κοινό της πόλης...

Τα TGI Fridays™ φέρνουν το Mardi Gras στη Θεσσαλονίκη

Πώς θα σας φαινόταν ένα πάρτι που θυμίζει τη Νέα Ορλεάνη μιας άλλης εποχής,...

Meet Up Session με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στης ΗΠΑ, όπου σπούδασε Οικονομικά στο UCLA...

Στον αφρό των εορτών: τρεις σαμπάνιες και ένας αφρώδης για να...

  Στις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς τα αφρώδη κρασιά έχουν την τιμητική τους....

Τρεις βραβευμένοι σεφ μαγειρεύουν τα δικά τους bao bun για καλό...

Ο φετινός χειμώνας ξεκινάει τόσο δυναμικά και θα είναι γεμάτος εκπλήξεις. Τρεις από τους...

Πάμε μαΓΗρεύοντας: Μέρες Κλιματικής Μαγειρικής σήμερα σε γνωστό στέκι στα Κάστρα

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου το βράδυ, το Εστιατόριο "Τοίχο Τοίχο" συμμετέχει στη δράση "Πάμε...

Εσύ πετυχαίνεις τους Στόχους σου; Με τη Mindset Coach Χριστίνα Πίκουλα

Εσύ πετυχαίνεις τους Στόχους σου; Το ήξερες ότι το 80% εγκαταλείπουν τους στόχους τους τις...

FOODKG.gr | Μια γευστική περιπέτεια από τον Κώστα Γιάντσιο

Το FOODKG.gr δημιουργήθηκε μέσα από την επιθυμία να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου...

Η Ροδουλα δυναμώνει την συνεργασία της με τον ΑΒ

Η εταιρεία Ροδούλα με πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ζύμης και...

Μικρές Διατροφικές Συμβουλές

Από την Ανδρονίκη Αστεριάδου Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Α.Τ.Ε.Ι.Θ. [email protected] T: 6997142855 'Οπως είναι φυσικό, όλοι στις διακοπές χαλαρώνουμε και κάνουμε...

τα πιο πρόσφατα