banner
banner

Taste Point: Ο πολυχώρος των γεύσεων με τη δυναμική παρουσία στη...

Όσο εξελίσσεται η γαστρονομία τόσο αυξάνονται οι απαιτήσεις για τους επαγγελματίες της εστίασης και...

Το Oktoberfest στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης

Με γνωστές γερμανικές σπεσιαλιτέ, όπως το κότσι με ξινό λάχανο και το λουκάνικο με...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Tο biscotto thessaloniki συνεχίζει τη διεξαγωγή μιας Σειράς Διαγωνισμών με στόχο την ανάδειξη των...

Barbeque, το ελληνικό, και πως θα το αναβαθμίσετε

Οι καλοκαιρινές εικόνες και αναμνήσεις δεν περιλαμβάνουν μόνο παραλίες, ηλιοβασίλεμα και βουτιές στη θάλασσα...

FNL Best Restaurant Awards 2023: Ποια εστιατόρια της Θεσσαλονίκης κερδίζουν αστέρι;

Αυτά τα 70 εστιατόρια που κερδίζουν ένα τουλάχιστον αστέρι το 2023, στην Αθήνα και...

Εσύ έχεις δοκιμάσει ποτέ Περουβιανό brunch;

Περουβιανή κουζίνα στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki! Το Hyatt Regency Thessaloniki, μας προσκαλεί στο μοναδικό περουβιανό...

Ravioli Nights Festival – Live Cooking Show @ Navona

O πολυβραβευμένος Executive Chef του Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου μας ταξιδεύει στην κοσμοπολίτικη Λιγουρία...

Αλλαντοποιία Βόρειος Ελλάς

Γνωρίζοντας την Αλλαντοποιία Βόρειος Ελλάς, ξεκινάτε ένα ταξίδι στην παράδοση και την ποιότητα. Το...

8 βραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ μαγειρεύουν για εμάς στο Sani...

Από τις 10 μέχρι και τις 14 Μαΐου, οκτώ κορυφαίοι σεφ από όλο τον...

Ο chef Γιάννης Παρίκος ετοιμάζει δείπνο για ένα βράδυ στο Canteen

Το Canteen κατάφερε παρά τις δύσκολες συνθήκες της εστίασης να διατηρήσει τη σειρά των...

Λάδι και Ρίγανη: Νόστιμες Σαλάτες και Όχι Μόνο…

Το «Λάδι και Ρίγανη» συνεχίζει με τις ευχάριστες γευστικές προτάσεις και συμπληρώνει το μενού...

Στα Γατίδης Fresh και φέτος, οι τυχεροί της βασιλόπιτας είναι…διπλά τυχεροί!

Οι τυχεροί του 2018 που θα βρουν το φλουρί στις βασιλόπιτες Γατίδης Fresh, εάν...

Καλύτερη Μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης: Ψήφισε και Κέρδισε!

Tο biscotto thessaloniki συνεχίζει τη διεξαγωγή μιας Σειράς Διαγωνισμών με στόχο την ανάδειξη των Καλύτερων Προτάσεων και...

Ο Ελληνο-ιταλός chef των private events του Μιλάνο έρχεται με δεύτερο...

Ο Giorgio Pintzas Monzani, Ελληνο-ιταλός chef και food writer, φιλοξενήθηκε στον νέο χώρο της...

St. Valentine’s Day: Ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο Αμβροσία

Say it with a dinner Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, γιορτάστε την πιο ρομαντική μέρα του...

Ανακοινώθηκαν τα αστέρια Michelin 2019: Τα εστιατόρια που διακρίθηκαν (εικόνες)

Τα αστέρια και τα λοιπά βραβεία Michelin για αθηναϊκά εστιατόρια ανακοινώθηκαν μόλις χθες και...

Γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης σερβίρει το menu που ενθουσίασε πρόσφατα την...

Ο χειμερινός χώρος του άνοιξε και μας καλωσορίζει με ένα Degustation Menu που δεν...

Ένα γευστικό open-kitchen bistro σε προσκαλεί να δοκιμάσεις το αρνί burger...

Περπατώντας στην Αιγύπτου, ένα γευστικό open-kitchen bistro σε προσκαλεί να το επισκεφθείς τόσο για...

Τρεις βραβευμένοι σεφ δημιουργούν bao για καλό σκοπό

Ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε νωρίτερα το Thess Bao και μαζί με τρεις κορυφαίους Έλληνες Chef’s δημιούργησαν bao...

Τη Μεγάλη Πέμπτη υποδέχεται τη νέα σεζόν και μας προσκαλεί στη...

*Season Opening: Μ. Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 Οι αρχαίοι Φωκαείς, γνωστοί ταξιδευτές της Μεσογείου, υπήρξαν...

τα πιο πρόσφατα