Τα TGI Fridays™ φροντίζουν και πάλι για να ταξιδέψουμε μέσα από τα cocktails τους. Αυτή τη φορά ο προορισμός είναι η Κούβα. Και τι σημαίνει Κούβα; Θρυλικά bars, all time classic cocktails και πολύ χρώμα. Όλα αυτά, μαζί με τη signature πινελιά των Fridays™ Bartenders θα μας περιμένουν και στη Θεσσαλονίκη, στα TGI Fridays™ της Πλατείας Αριστοτέλους και του Mediterranean Cosmos έως και τις 11 Ιουνίου. 

Ελάτε μαζί μας, αναχωρούμε για Havana…

Τι έχουν ετοιμάσει, λοιπόν, οι bartenders των TGI Fridays™; Τα αυθεντικά κουβανέζικα cocktails απέκτησαν χρώμα και μια φρέσκια πνοή. Έτσι το κλασσικό συνάντησε το μοντέρνο σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις και μας προετοιμάζει ήδη για το φετινό καλοκαίρι. Οι Fridays™ Bartenders σε συνεργασία με το Havana Club δημιούργησαν τρεις παραλλαγές των κλασσικών συνταγών. Κι έτσι τα τρία κλασσικά κουβανέζικα cocktails συνυπάρχουν με τη σύγχρονη εκδοχή τους. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε με ποια σειρά θα τα δοκιμάσετε.

 

Το Daiquiri, που δημιουργήθηκε στο El Floridita από τον bartender Constante Ribalaigua και το απολάμβανε καθημερινά ο Ernest Hemmingway συναντά το twisted, Local Daiquiri, με ανανά και σπιτικό σιρόπι δίκταμου.

 

To κοκτέιλ El Nacional, που γεννήθηκε στο εμβληματικό bar του ομώνυμου ξενοδοχείου της Κούβας, γίνεται πηγή έμπνευσης για το Tropical Nacional, μια frozen παραλλαγή με Apricot Brandy, ανανά, μπανάνα και aromatic bitters.

Το διαχρονικό Mojito, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στο bar La Bodeguita del Medio, συναντά το δροσερό Mediterranean Mojito, με λικέρ Mastiha και 3cents Grapefruit Soda.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βρεθείτε στα TGI Fridaysξεκινήστε ή ολοκληρώστε τη γευστική σας εμπειρία μ’ ένα από τα παραπάνω cocktails και κάθε μέρα θα γίνεται Παρασκευή.

Colours of Havana… Ζήσ’ το μέχρι τις 11/6, αποκλειστικά στα TGI Fridays™!


Ακολουθήστε τα TGI Fridaysστο Facebook, στο Instagram και στο Twitter, για ακόμα περισσότερες προτάσεις για καταπληκτικό φαγητό και ποτό, σε μία ατμόσφαιρα που κάνει την κάθε μέρα Παρασκευή! #TGIFgr