Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αριστοτέλους, υπάρχει η Eunoia, ένας χώρος που θα σε βγάλει από τη βαβούρα της πόλης και της έντονης αστικής καθημερινότητας και θα σε βάλει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ηρεμίας, όπου θα έρθεις σε απόλυτη επαφή με τον εαυτό σου.

Επιστημονικό υπόβαθρο και διαρκής εκπαίδευση

Ταυτόχρονα με τις σπουδές της στην κοινωνιολογία, με ειδικότητα στην κοινωνική ψυχολογία, η Σάρα Καραβασίλη, ιδρύτρια της Eunoia, ανακάλυψε το πάθος της για τη γιόγκα. Έχει λάβει πιστοποιήσεις στην Ολλανδία στη Βαρκελώνη και στην Ελλάδα πάνω στην φιλοσοφία και την πρακτική της γιόγκα, τον διαλογισμό, και την ανατομία. Μάλιστα, κατέχει και πιστοποίηση γνώσης νοηματικής γλώσσας, γεγονός που τη βοήθησε να μπορεί να απευθυνθεί και στο κοινό των κωφών.

Και τότε ωρίμασαν οι συνθήκες για τη δημιουργία του χώρου που έμελλε να γίνει η κοιτίδα της εσωτερικής ισορροπίας και ευεξίας στο κέντρο της πόλης. Η Eunoia είναι κάτι παραπάνω από ένα yoga studio. Οι σπουδές της Σάρας στην κοινωνιολογία και στην κοινωνική  ψυχολογία, αξιοποιούνται με σκοπό μια ολιστική προσέγγιση θεραπείας μέσα από τεχνικές έκφρασης, κίνησης και χορού. Αν επιλέξετε να έρθετε εδώ, θα επιβιβαστείτε σε ένα εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας.

Personal συνεδρίες και ολιγομελή τμήματα

Ο χώρος ενδείκνυται για προσωποποιημένη προσέγγιση των αναγκών του κάθε μαθητή. Πέρα από τα ολιγομελή τμήματα (έως 5 άτομα), υπάρχουν και ατομικές συνεδρίες, αλλά και τμήματα art therapy και yoga αυτογνωσίας.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Από την πρώτη στιγμή που θα επιλέξετε να έρθετε στην Eunoia, θα έχετε ένα ραντεβού γνωριμίας με την Σάρα, η οποία θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τους στόχους σας και μαζί να χτίσετε το πρόγραμμά σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε:

-yoga flows
-hatha yoga
-move and breath
-yoga για την Τρίτη ηλικία
-restorative yoga
-yoga για εγκύους
-παιδική yoga
-βιωματικές πρακτικές
-aerial yoga

Πέρα από τα παραπάνω προγράμματα, εδώ θα βρείτε και μια πιο ολιστική πρόταση αυτοβελτίωσης. Μέσα από ειδικά σεμινάρια, μπορεί κάποιος να πετύχει την απόλυτη σύνδεση σώματος και πνεύματος. Μερικά από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι η διατροφική εκπαίδευση, η κατανόηση και ρύθμιση της αναπνοής, ασκήσεις άγχους, αυτογνωσίας και άλλα.

Η Eunoia δραστηριοποιείται και εκτός του χώρου του, συμμετέχοντας σε μονοήμερα ή yoga retreats κοντά στη φύση. Μπορείτε να ενημερώνεστε για αυτά από τη σελίδα του στο facebook.

Σε αυτόν τον χώρο που μυρίζει αιθέριο έλαιο λεβάντα και πορτοκάλι, θα βρείτε τον εαυτό σας!

Lockdown 2: Online μαθήματα

Δείτε πώς θα πραγματοποιηθούν τα online μαθήματα κατά τη διάρκεια του lockdown εδώ

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αριστοτέλους 11

Τ: 2311263985