Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τη Δημιουργία και την Εξέλιξη μέσα σε συνθήκες χαοτικές.

Τι είναι ο Οδηγός Επιτυχίας σε εποχές ακραίας μεταβλητότητας.
Στο σύγχρονο ρευστό και αβέβαιο περιβάλλον καλούμαστε να εργαστούμε, να δημιουργήσουμε και να παράγουμε θετικό έργο.
Όμως, σήμερα, υπάρχει κάτι που ενδεχομένως να σε κάνει να νιώθεις άβολα, αφιλόξενα και εντέλει να αισθάνεσαι ότι έχεις παγιδευτεί σε ένα καράβι που βουλιάζει χωρίς την σύμφωνη γνώμη σου.
Οι μόνες ΔΥΟ ερωτήσεις που θα έπρεπε να σε απασχολούν είναι αν απολαμβάνεις σήμερα τα επιθυμητά αποτελέσματα από ότι κάνεις και αν μπορείς με μια σχετική βεβαιότητα να προβλέψεις αν στο μέλλον θα απολαμβάνεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Αν οι απαντήσεις είναι ΝΑΙ και ΝΑΙ τότε δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να μάθεις σε αυτό το αντισυμβατικό εργαστήριο.

Η ΜΗ ΜΕΘΟΔΟΣ
Η μέθοδος που θα παρουσιαστεί είναι μια Μη Μέθοδος. Δεν αποτελεί τον χάρτη για να διασχίσει κάποιος το ναρκοπέδιο αλλά τον τρόπο να εντοπίζει τις νάρκες. Δεν είναι Δέκα Απλά Βήματα Για να Πετύχετε ΧΨΖ. Γιατί τα βήματα δεν είναι δέκα και δεν είναι απλά. Η μέθοδος βασίζεται στην ιδέα του ότι τίποτα δεν είναι σημαντικότερο για την επιτυχία σου από το να έχεις τις μεγαλύτερες δυνάμεις δημιουργίας επιλογών στη διάθεση σου. Το να σκέφτεσαι θετικά είναι απλά μια από τις επιλογές σου.
Στο εργαστήριο προτείνονται μερικές βασικές στρατηγικές. Όποιος αποτυγχάνει να ανταποκριθεί στη μεταβλητότητα, έχουμε δει ότι ο κόσμος δεν συγχωρεί και μπορεί να είναι τρομερά ανηλεής. Το πως χειρίζεται την αβεβαιότητα ο καθένας καθορίζει την επιτυχία στο τέλος.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ!
Μέσα σε μια δεκαετία, έχουμε γίνει μάρτυρες σαρωτικών κυμάτων αλλαγής που αναδιαμορφώνουν τον κόσμο με θεαματικό τρόπο.
Η εξέλιξη του του Web 2.0 και η εκμηδένιση των εμπορικών συνόρων δημιούργησε εκατοντάδες χιλιάδες νέους “επιτυχημένους”, σε λιγότερο από 10 χρόνια. Ταυτόχρονα εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν “εκτός πεπατημένης”. ΓΙΑΤΙ;
Άνθρωποι από οποιοδήποτε υπόβαθρο πέτυχαν εκμεταλλευόμενοι την αστάθεια των επαναστατικών ημερών καθώς άλλοι αξιολογότατοι και καταρτισμένοι απλά καταποντίστηκαν. ΓΙΑΤΙ;
Μέσα από όλες αυτές τις αλλαγές είμαστε ένα βήμα πριν το επόμενο κύμα αλλαγών.

Παρουσίαση: Γιώργος Σαμπροβαλάκης- Trainer & Digital Nomad

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 23 Ιουνίου

Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Δημιουργία και Εξέλιξη μέσα σε συνθήκες χαοτικές: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.