Ένα ακόμη biscotto workshop με ένα θέμα που ενδιαφέρει πολλούς θα παρουσιαστεί στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos τη Δευτέρα 13 Ιουνίου σχετικό με τα social media και το marketing για Τουριστικές Επιχειρήσεις σε συνεργασία με το New York College.

Σήμερα το internet έχει μπει στη ζωή όλων. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το 65% των Ελλήνων έχει αυτή τη στιγμή πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ στην αρχή της χιλιετίας το αντίστοιχο ποσοστό ήταν σχεδόν 10%. Σε παγκόσμιο επίπεδο, σήμερα το 46% του πληθυσμού της γης διαθέτει σύνδεση.
Η ταχύτατη εξάπλωση του διαδικτύου δημιούργησε νέες τάσεις και νέες συνήθειες, οι οποίες με τη σειρά τους οδήγησαν σε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και ένα νέο προσανατολισμό τουmarketing.
Το σεμινάριο έχει ως στόχο να παρουσιάσει τις βασικές αρχές και μεθόδους του ψηφιακού marketing, να αναδείξει πως αυτές μπορούν να εφαρμοστούν σε τουριστικές και άλλου είδους επιχειρήσεις και να δώσει στους συμμετέχοντες το έναυσμα ώστε να εμβαθύνουν περισσότερο στις πρακτικές χρήσης του digital and social mediamarketing.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:
• Marketing vs. Digital Marketing – Ομοιότητες και διαφορές
• Δημιουργώντας ελκυστικό και κερδοφόρο website
• Email marketing
• Ενίσχυση της προβολής μέσω μηχανών αναζήτησης
• Διαφημίσεις προβολής – Affiliate Networks
• Social media και ψηφιακόword of mouth
• Ιστοσελίδες προσφορών
• Παίρνοντας και αξιοποιώντας το feedback

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης και το δικαίωμα να διεκδικήσουν μία υποτροφία για το 50% των διδάκτρων για το πρόγραμμα ExecutiveMBAτου UniversityofBoltonπου πραγματοποιείται στο NewYorkCollege.

Ομιλητής: Σπήλιος Αριστοτελίδης
Διευθυντής Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων New York College

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 13 Ιουνίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Φόρμα Κράτησης