Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα τo πως μπορούμε να αναπτύξουμε τις δεξιότητές μας στο διαδίκτυο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Με ποιον τρόπο μιλάμε στο Διαδίκτυο; Τι θέλουμε τελικά να επιτύχουμε μέσα από αυτό;
Στην καθημερινότητα μιλάμε για τα περιβόητα Social Skills. Στον χώρο του Διαδικτύου αυτά μεταλλάσσονται σε Digital Skils.
Κάθε άνθρωπος δημιουργεί τις εντυπώσεις του στον κύκλο του και το digital fingerprint του online. Στη φυσική μας μορφή, όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, ξέρεις πως να επικοινωνήσεις: Μέσα από το να είσαι αυτό που είσαι.
Όταν παρεμβάλλεται, όμως, μία ηλεκτρονική συσκευή ανάμεσα σε αυτό που είσαι και στους αποδέκτες των μηνυμάτων σου, πολλές φορές η εικόνα μπορεί να χαθεί στη μετάφραση.
Με αυτή τη σκέψη αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα ακόμη Creative Worskhop στο biscotto coffee + και να συζητήσουμε πως μπορούμε να επικοινωνούμε και να εκφράζουμε με αντιπροσωπευτικό τρόπο όλα όσα θέλουμε να πούμε στην πραγματικότητα.

Θα αναπτύξουμε ιδέες ποικίλης θεματολογίας, όπως:
• Τι αξίζει τελικά να δημοσιεύουμε στα Κοινωνικά Δίκτυα;
• Είναι τα Likes που μας κάνουν δημοφιλείς;
• Πως επικοινωνούμε με τους υπόλοιπους χρήστες του Διαδικτύου;
• Ποια είναι τελικά η εικόνα που περνάμε προς τα έξω και ποιες οι μικρές λεπτομέρειες που την επηρεάζουν;
• Ποια είναι τα όρια της επικοινωνίας του Διαδικτύου και πως να μην τα ξεπερνάμε;
• Πως θα περάσουμε από το επίπεδο της ανασφάλειάς μας, στο να εκφράσουμε αυτό που πραγματικά είμαστε, στο σημείο όπου με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι όλα όσα λέμε και γράφουμε δε βλάπτουν. Είναι απλά αυτά που αξίζει να μάθει ο κόσμος από εμάς.

Τα τελευταία χρόνια το Διαδίκτυο σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις την αξία σου στον κόσμο που έχει να μάθει και να πάρει κάτι από εσένα. Αν θέλεις λοιπόν κι εσύ να αναπτύξεις τα Digital Skills σου και να μη χάνουν την αξία τους όλα τα υπέροχα που έχεις να μοιραστείς με τον κόσμο του Διαδικτύου,ξέρεις που πρέπει να είσαι την Τρίτη 02.10.2018 στις 20:15!
Σε περιμένουμε!

Παρουσίαση: Φωτεινή Βαβίτσα -Marketing Manager at PURO Hellas | Experiential Educator 

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 2 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event:  ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community