Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στηρίζουν και φέτος ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά events της Βόρειας Ελλάδας, δίνοντας δυναμικό παρών στον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Πέρσι έτρεξε πλάι σε 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας που συμμετείχαν στη διοργάνωση και φώτισε την πόλη, «ντύνοντας» τη διαδρομή στα χρώματα του λευκού και του γαλάζιου.

6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος 2017

Ο 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και αναμένεται εντυπωσιακή συμμετοχή δρομέων και θεατών. Με τη δύση του ηλίου στις 18:45, θα δοθεί η εκκίνηση των 21,1 χλμ. και στις 21:15 η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος των 5 χλμ. Οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης θα γεμίσουν από φίλους του τρεξίματος.

Μπείτε στην AVRA Running Team

Η AVRA Running Team σε συνεργασία με το biscotto, δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν δωρεάν μια θέση στην ομάδα της, στον αγώνα των 5km ή των 21km.

Για να διεκδικήσετε μια από τις 5 δωρεάν συμμετοχές στην ομάδα της AVRA Running Team συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 11/10 και θα ενημερωθούν μέσω email για την παραλαβή της δρομική τους τσάντας. Η παραλαβή θα γίνει το Σάββατο 14/10 το πρωί από τη Γραμματεία της Διοργάνωσης, μέσα στη ΔΕΘ, από το περίπτερο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό email.

Οι νικητές! 

Γεωργία Φωτιάδου
Δημήτρης Βλάχος
Σοφία Αγατζιώτη
Γεώργιος Τσιτουρίδης
Γιάννης Λιάντας

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, υποστηρίζει με συνέπεια ενέργειες που συμβάλουν στην ευρύτερη υγεία, ενυδάτωση και ευεξία του οργανισμού ενώ μέσα από τη συμμετοχή σε σημαντικές δρομικές διοργανώσεις της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας, συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα την υποστήριξή του στην τοπική κοινωνία.