Υπάρχει κάτι πιο ωραίο για να βάλεις στη μέρα σου από ένα πλούσιο brunch; Εάν είσαι λάτρης των pancakes, της βάφλας, των αλμυρών πειρασμών που απλώνονται στο τραπέζι με έναν καλό καφέ, εάν λατρεύεις τις γεύσεις εκείνες που σε κάνουν να συχνάζεις στο αγαπημένο σου Brunch Spot καθημερινά, τότε η Θεσσαλονίκη αποτελεί τον δικό σου παράδεισο. Η λατρεμένη μας απόλαυση έχει τα δικά της σημεία στην πόλη και αυτά την εκπροσωπούν. Επιχειρήσεις που μας σερβίρουν λιχουδιές και κάνουν τη συνήθεια που μας παρασέρνει, τον προσωπικό μας γευστικό πειρασμό. Όπου και να ψάξεις η Θεσσαλονίκη και το Brunch είναι πια ταυτισμένα. Εδώ οι εκπρόσωποί του έχουν την τιμητική τους και εσείς ξεχωρίσατε μέσα από την ψήφο σας αυτούς που σας έχουν κερδίσει με τις γεύσεις και τις υπηρεσίες τους. Τα κορυφαία brunch σερβιρίστηκαν μπροστά σας. 

Τα δοκιμάσατε και ψηφίσατε το αγαπημένο σας Brunch της Θεσσαλονίκης για το 2019

Oλοκληρώθηκε ο 2oς διαγωνισμός, που αφορά στην ανάδειξη του καλύτερου Brunch της Θεσσαλονίκης για το 2019.

Μέσα από μία ψηφοφορία που διήρκεσε 13 ημέρες (από 01/10/2019 μέχρι και 13/10/2019) περίπου 3.000 επισκέπτες του biscotto thessaloniki πήρατε μέρος και διαμορφώσατε το αποτέλεσμα.

Εμείς προτείναμε, εσείς ψηφίσατε και αντιπροτείνατε το αγαπημένο σας Brunch spot στη Θεσσαλονίκη.

Καλύτερo Brunch στη Θεσσαλονίκη για το 2019, το Brunch Box

Το στέκι της Θέρμης με το πλούσιο brunch από αγνά προϊόντα και άριστα υλικά σας εντυπωσίασε. Η φιλόξενη και cozy ατμόσφαιρα του, η ποικιλία όσων δοκιμάσατε με τα pancakes, τις αλμυρές λιχουδιές και τα χειροποίητα πιάτα να σας κερδίζουν, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το Brunch Box καθιερώθηκε ανάμεσα σας ως το κορυφαίο Brunch της Θεσσαλονίκης για το 2019. 

Η δεκάδα με τα καλύτερα

 1. Brunch Box 

2. The Garden bar 

3. The Prince Barsserie

4. Manoir

5. Pepper Balcony 

6. Lodge 

7. Omicron Z

8. Blackhaus

9. Boulevard Lounge Bar 

10. Dada’s House 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Η τυχερή που θα απολαύσει δωρεάν το Brunch της είναι η:

Μπίνου Κατερίνα

Οι 5 ΤΥΧΕΡΟΙ που θα αποκτήσουν δωρεάν την biscotto members card για να «βγαίνουν» κερδισμένοι 1 ολόκληρο χρόνο είναι οι:

 1. Ζησοπούλου Σμαράγδα
 2. Θεοδωρα Χανταβα
 3. Δουμανίδης Παύλος
 4. Αλεξανδρα κωστελιδου
 5. Γκαράβελος Ευάγγελος

Οι 5 ΤΥΧΕΡΟΙ που θα συμμετάσχουν με προσκλήσεις στο συνολικό event βράβευσης των καλύτερων προτάσεων και επιλογών στη Θεσσαλονίκη για το 2019 είναι οι: 

 1. Μαρία Βαρδαλά
 2. Γιώργος Λίτος
 3. Οικονόμου Ζωή
 4. Μαρία Φέκα
 5. Θωμάς Τζάφας