Μία  πρόταση για όλες τις ώρες, όπου σε ένα άνετο περιβάλλον σύγχρονης αισθητικής, μπορείτε να απολαύσετε κρασί, cocktails αλλά και ένα ολοκληρωμένο μενού για πρωινό, γεύμα και δείπνο.

Ένας χώρος φιλόξενος, που μας υποδέχεται από το πρωί για τον καφέ μας και συνεχίζει προσκαλώντας μας μέσα από έναν πλήρη κατάλογο να απολαύσουμε κάθε στιγμή. Στο «The Prince Barsserie» φροντίζουν για τη φιλική εξυπηρέτηση και ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας κάθε στιγμή.

Breakfast καθημερινές και το Σαββατοκύριακο

Τις καθημερινές υπάρχει μενού για πρωινό μέχρι τις 13:00, με επιλογές από pancakes, αυγά σερβιρισμένα με διάφορους τρόπους, κουλούρι Θεσσαλονίκης γεμιστό ή sandwiches και φοκάτσιες.

Το Σαββατοκύριακο σερβίρεται breakfast και brunch με πλούσιο μπουφέ από τις 09:30 – 14:00 και είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Θεσσαλονίκης με πολλούς πιστούς φίλους γι’ αυτό και προτείνουμε να κάνετε κράτηση.

Ιδανικοί συνδυασμοί κρασιού και γεύσεων

Το μενού του είναι πλήρες και το έχει επιμεληθεί ο chef Ανδρέας Κλαυδιανός, συνδυάζοντας τη δημιουργική με την casual κουζίνα και με γεύσεις που αξίζει να δοκιμάσετε. Θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο μενού που θα καλύψει τόσο εκείνους που θέλουν να μείνουν πιστοί σε ορισμένους συνδυασμούς, όσο και εκείνους που τους αρέσει να πειραματίζονται. Όσο για το κρασί, υπάρχουν πολλές επιλογές, με την επιμέλεια του Ανέστη Χαϊτίδη από το Wine House και το σημαντικό είναι ότι όλες τις ετικέτες της wine list μπορείτε να τις παραγγείλετε και σε ποτήρι.

Η μουσική κινείται σε ακούσματα funky και jazz και και το προσωπικό είναι πάντα στη διάθεση σας και καλά ενημερωμένο. Επίσης, ο χώρος προσφέρεται για να απολαύσετε ένα cocktail ή ένα ποτό μετά τη δουλειά ή τις αγορές σας, καθώς η ατμόσφαιρά του θα σας χαλαρώσει.

Περιοχή 
Ανατολικά

Διεύθυνση
Mediterranean Cosmos

Τηλέφωνο
2310028559