Τα αρτοσκευάσματα και τα γλυκά στη Θεσσαλονίκη έχουν τον δικό τους κόσμο. Έναν κόσμο που μας κερδίζει μέσα από την παράδοση και που κάθε φορά μας εκπλήσσει με τις δημιουργίες και τις γεύσεις του. Όταν περνάμε μπροστά από έναν φούρνο, ένα ζαχαροπλαστείο ή ένα εργαστήρι αρτοσκευασμάτων στους δρόμους της πόλης, η επιθυμία να μπούμε και να απολαύσουμε ξεχωριστά προϊόντα είναι πάντα εκεί. Και βάζουμε τη μυρωδιά τους στη ζωή μας μέσα από την κάθε ημέρα. Στις χαρούμενες στιγμές μας, στις γιορτές, όταν θέλουμε απλά να γλυκαθούμε ή να παραδοθούμε στους πειρασμούς που θα φτιάξουν τη διάθεση μας, τα κορυφαία Backery & Pastry shops μας συντροφεύουν. Με επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την ποιότητα στα προϊόντα και στις υπηρεσίες τους και κρατάνε τον πήχη ψηλά στη Θεσσαλονίκη. Οι λιχουδιές του άρτου και του γλυκού απλώνονται καθημερινά μπροστά μας. 

Τις δοκιμάσατε; Ήρθε η ώρα να ψηφίσετε το αγαπημένο σας Bakery & Pastry Shop για το 2019!

Μετά τον δεύτερο διαγωνισμό του Best Brunch Thessaloniki 2019, συνεχίζουμε με τον τρίτο που αφορά στην ανάδειξη του καλύτερου Bakery & Pastry Shop για το 2019.

Εμείς προτείνουμε, εσείς ψηφίζετε και αντιπροτείνετε το αγαπημένο σας Bakery & Pastry Shop στην πόλη.


ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!  


ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤOΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ:


● 1 ΤΥΧΕΡΟΣ/Η
Θα κερδίσει τις καθημερινές του αγορές από το Bakery-Pastry Shop που επέλεξε για ένα μήνα.


● 5 ΤΥΧΕΡΟΙ
Θα αποκτήσουν δωρεάν την biscotto members card για να «βγαίνουν» κερδισµένοι 1 ολόκληρο χρόνο.


● 5 ΤΥΧΕΡΟΙ επίσης θα συµµετάσχουν µε προσκλήσεις στο συνολικό event βράβευσης των καλύτερων προτάσεων και επιλογών στη Θεσσαλονίκη για καφέ, ποτό και φαγητό το 2019 που θα αναδείξει µέσα από µια σειρά digital ψηφοφοριών το ίδιο το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Διάρκεια διαγωνισμού

Η διεξαγωγή του Διαγωνισμού διαρκεί από 15/10/2019 μέχρι και 28/10/2019 και ώρα 23:59. Μπορείτε να ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ το αγαπημένο σας Bakery & Pastry Shop της Θεσσαλονίκης για το 2019 και να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού εδώ.