Αντλώντας έμπνευση από τις ρίζες της, η Vans λανσάρει τη νέα συλλογή California Native. Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στην California, το brand υποδημάτων και ένδυσης χαρακτηρίζεται από την ισχυρή κληρονομιά του στο Golden State της Αμερικής και η συλλογή California Native αποτελεί την αυθεντική ερμηνεία του τοπικού Καλιφορνέζικου στυλ, μέσω της οπτικής του brand. Η ανοιξιάτικη συλλογή περιλαμβάνει κομμάτια τα οποία είναι εμπνευσμένα από το streetwear στυλ, και απαρτίζεται από ενδύματα και αξεσουάρ σε μια απαλή χρωματική παλέτα με την προσθήκη κομματιών σε έντονο χρώμα, που θυμίζουν το ηλιοβασίλεμα στην California.

Αυτό που συνιστά την ταυτότητα της California, έχει ριζωθεί βαθιά στο DNA της Vans από την πρώτη μέρα, ορίζοντας μια διαχρονική κατασκευή λειτουργικότητας και μοναδικής ευκολίας. Βασισμένη πάνω σε μια απαλή χρωματική παλέτα, το χρώμα χρησιμοποιείται ως επιπλέον διάσταση στα διακοσμημένα -με το σήμα της Vans- κομμάτια. Η συλλογή California Native περιλαμβάνει μια σειρά από αμάνικα και κοντομάνικα tops, hoodies, παντελόνια, ένα βασικό πανωφόρι και αξεσουάρ σε 4 χρωματικούς τόνους – μαύρο, σομόν, λευκό και σμαραγδί.

Κάθε χρώμα είναι άκρως ανοιξιάτικο, ενώ παράλληλα σου προκαλεί την αίσθηση της φυσικής ομορφιάς που παραπέμπει στην California. Το χαλαρό πνεύμα που χαρακτηρίζει τη δυτική ακτή, αποτυπώνεται σε κάθε κομμάτι ένδυσης, όπως το παντελόνι με το φαρδύ άνοιγμα στον αστράγαλο, τον μπερέ, το αεράτο αμάνικο rib top και το χαρακτηριστικό denim πανωφόρι.

Πλήρως και προσεκτικά επεξεργασμένη, η συλλογή California Native είναι κάτι περισσότερο από μια ωδή στην πλούσια skate κληρονομιά της Vans – πρόκειται για μια νοοτροπία ζωής. Η συλλογή California Native ολοκληρώνεται με την απόδοση των μοντέλων Style 238 και Era σε μια συνολική suede εκτέλεση, που ταιριάζει απόλυτα με τη γυναικεία συλλογή ενδυμάτων.

Η συλλογή California Native θα είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και Athens Metro Mall, στο Nicosia Mall, στο official corner της Vans στο Attica City Link και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

#MyVans