– Η Beyoncé έρχεται στην οικογένεια της adidas με κοινό στόχο την ανάδειξη της δημιουργικότητας και κοινωνικών αξιών, δίνοντας έμφαση στη γυναίκα –

– Η Beyoncé θα είναι δημιουργικός συνεργάτης της adidas και θα παρουσιάσουν μαζί νέα sport & athleisure σειρά παπουτσιών και ρούχων καθώς και το relaunch του brand της Beyoncé, Ivy Park

adidas και Beyoncé ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα re-launch της σειράς ρούχων της Beyoncé,  IVY PARK και με την κυκλοφορία μιας νέας signature συλλογής γυναικείων ρούχων και παπουτσιών. Στόχος της συνεργασίας είναι να φέρει στο προσκήνιο τη νέα γενιά δημιουργών, αλλά και μια σειρά αξιών, όπως η σημασία της συνεργασίας, της συνιδιοκτησίας της δημιουργίας αλλά και της ανάδειξης γυναικών ηγετών.

«Για εμένα αυτή είναι μια συνεργασία ζωής», δήλωσε η Beyoncé. «Η adidas έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην ώθηση της δημιουργικότητας σε νέα όρια. Μοιραζόμαστε μια φιλοσοφία, όπου η δημιουργικότητα, η ανάπτυξη και η κοινωνική υπευθυνότητα βρίσκονται στο πρώτο πλάνο της επιχειρηματικότητας. Ανυπομονώ για το relaunch και την επέκταση της Ivy Park σε μια πραγματικά παγκόσμια κλίμακα, σε συνεργασία με έναν αποδεδειγμένα δυναμικό ηγέτη του κλάδου».

Η συνεργασία adidas x Beyoncé θέλει να εμπνεύσει νέους καλλιτέχνες και δημιουργούς, να σπάσει τα στεγανά και να ξεπεράσει τα στερεότυπα του γυναικείου αθλητικού ρουχισμού. Αποτέλεσμά της θα είναι η συν-δημιουργία συναρπαστικών νέων προϊόντων – από performance μέχρι lifestyle – και ενός μοναδικού προγράμματος για την ενδυνάμωση αθλητών, δημιουργών και ηγετών από κάθε κοινωνικό background.

Η adidas καλωσορίζει με μεγάλο ενθουσιασμό την Beyoncé στην οικογένειά της!