Τα sports brands της δεκαετίας του ’70 αναβιώνουν και βγαίνουν ξανά στους δρόμους -και στην πασαρέλα- και τους κατακτούν επίσημα πλέον. Με την επιστροφή του στυλ των 70s, η νέα ρετρό capsule συλλογή της Eastpak® με τις τρίχρωμες λωρίδες -σε συνδυασμό με την κλασική λειτουργικότητα των προϊόντων του brand- είναι βγαλμένη κατευθείαν από τις εμφανίσεις της δεκαετίας του ’70 και δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη αυτή τη σεζόν.

Συνδυάζοντας τα ειδικής κατασκευής σχέδια, με τις παγκοσμίου φήμης εμβληματικές τσάντες, η ρετρό κουλτούρα επαναπροσδιορίζεται, ενώνοντας χρώματα από τις πασαρέλες με ανθεκτικά σχέδια. Εμπνευσμένα από τις sport luxe εμφανίσεις μέχρι και το ποδόσφαιρο, με τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς, υψηλής ποιότητας υφάσματα και την αίσθηση του κλασικού sport στυλ, τα προϊόντα της συλλογής είναι τα ιδανικά αξεσουάρ για να αναδείξετε την αθλητική ρετρό τάση της μόδας, ό,τι κι αν φοράτε.

Ο νοσταλγικός συνδυασμός του κόκκινου με το λευκό και το μπλε αποτελεί τη βασική αποχρώση της συλλογής, στα εμβληματικά σακίδια πλάτης και τα bum bags. Με αντίθετες αποχρώσεις να ‘μαλακώνουν’ τον παραπάνω συνδυασμό, η επένδυση γνήσιου δέρματος στις λωρίδες πάνω σε αυτά τα -εμπνευσμένα από τις αθλητικές εμφανίσεις- σχέδια αναβιώνουν την αισθητική της δεκαετίας του ΄70 πάνω στις ανθεκτικές και υψηλών προδιαγραφών τσάντες. Είτε φοράς τα καλά σου, είτε κάτι πιο απλό, μπορείς να συνδυάσεις τις τσάντες της συλλογής με design τακούνια, φούστες και bomber jackets για να απογειώσεις την luxe sport εμφάνισή σου ή να κυκλοφορήσεις πιο άνετα, συδνυάζοντας τους βαμβακερoύς ιμάντες των προϊόντων με πιο αθλητικά outfits.