Σίγουρα έχεις ακούσει για το Collagen Pro-active και σίγουρα έχεις μπει στη διαδικασία να αναρωτηθείς τι ακριβώς είναι και σε τι ωφελεί τον οργανισμό μας. Εμείς συζητήσαμε με τον ειδικό, Χημικό Μηχανικό κ. Τριανταφύλλου και μας λύνει όλες τις απορίες!

1. Τι είναι το κολλαγόνο;

Συνοπτικά, το κολλαγόνο αποτελεί το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού, αντιπροσωπεύοντας το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα, άρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η επιστημονική κοινότητα προωθεί όλο και περισσότερο τα οφέλη του στον ανθρώπινο οργανισμό. Όσο μεγαλώνουμε ο οργανισμός μας παράγει όλο και μικρότερη ποσότητα κολλαγόνου. Από την ηλικία των 25 ετών και μετά, τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα μας αρχίζουν φυσιολογικά να μειώνονται με ρυθμό περίπου 1,5% ετησίως. Tα σημαντικότερα και συχνότερα συμπτώματα μείωσης του κολλαγόνου εμφανίζονται με τη σταδιακή αύξηση των ρυτίδων, με την κουρασμένη, άτονη και «σπασμένη» όψη της επιδερμίδας, αλλά και κυρίως με τα προβλήματα που προκαλούνται στις αρθρώσεις μας.

2. Τι είναι το Collagen Pro-active;

Το CollagenProactive είναι φυσικό βιοαπορροφήσιμο συμπλήρωμα διατροφής, αποτέλεσμα ενζυματικής υδρόλυσης, διαδικασίας ίδιας με εκείνη που ακολουθεί ο ανθρώπινος οργανισμός για την απορρόφηση των τροφών. Αποδεδειγμένα το CollagenProactive, απορροφάται σε ποσοστό πάνω από 95%,

Το CollagenProactive ενεργοποιεί φυσικά τον οργανισμό ώστε να παράγει το δικό του κολλαγόνο, επιτυγχάνοντας: αναδόμηση του χόνδρου των αρθρώσεων, αναπλήρωση του κολλαγόνου στο χόριο του δέρματος (κάτω από την επιδερμίδα), χαρίζοντας λάμψη στην επιδερμίδα, δυναμώνοντας τα μαλλιά και ενισχύοντας τα νύχια.

3. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα για τον οργανισμό μας;

Τονώνοντας τα φυσικά επίπεδα του κολλαγόνου του οργανισμού μας ευεργετούμε τις αρθρώσεις και ενισχύουμε την ελαστικότητα του δέρματός μας, αλλά και τα μαλλιά και τα νύχια μας. Έτσι, έχουμε θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία των αρθρώσεών μας, όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής, γεμάτης φρεσκάδα, αναζωογονημένης εμφάνισης.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ενισχύει τις αρθρώσεις και καταπολεμά τόσο την οστεοαρθρίτιδα όσο και άλλες συχνές παθήσεις των χόνδρων. Επιπρόσθετα βοηθάει στην αισθητή μείωση του πόνου και το πρήξιμο των αρθρώσεων, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ευλυγισία τους.

4. Μετά από πόσο χρονικό διάστημα είναι εμφανή τα αποτελέσματα;

Μετά από πολλές κλινικές και προκλινικές μελέτες, αποδείχθηκε ότι τα αποτελέσματα ξεκινάνε να είναι ορατά, μετά από συστηματική λήψη 4 εβδομάδων.

5. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ηλικία από την οποία και μετά πρέπει να ξεκινήσουμε τη λήψη του;

Είναι ένα προϊόν το οποίο εξασφαλίζει υγεία και ευεξία. Δεν υπάρχει ηλικία συγκεκριμένη. Μπορείς να ξεκινήσεις τη χρήση του από τα 25, ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σου.

6. Ποια είναι η καλύτερη ώρα λήψεως του Collagen Pro-active;

Είναι γεγονός πως στη διάρκεια του ύπνου αυξάνεται η δυνατότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό. Ένα καπάκι Collagen Pro-active 30 λεπτά πριν τον ύπνο μεγιστοποιεί την απορρόφηση και συσσώρευση πεπτιδίων κολλαγόνου στους χόνδρους των αρθρώσεων και το χόριο του δέρματος. 

Μπορείτε να το πιείτε σκέτο ή αραιωμένο σε νερό. Θα το βρείτε σε δύο γεύσεις, φράουλα και λεμόνι.

7. Ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα;

Η δοσολογία εξαρτάται απόλυτα από το βάρος του σώματος!

collagen

8. Το Collagen Pro-active απευθύνεται μόνο σε γυναίκες;

Όχι. Το πόσιμο κολλαγόνο είναι το ίδιο απαραίτητο τόσο στον άντρα όσο και στην γυναίκα!

 

Εμείς το αγαπήσαμε, καθώς είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα που είχαμε μέχρι σήμερα για τα συμπληρώματα διατροφής.