Ένα ακόμη biscotto event δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου  στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.
Συζητήσεις με θέμα 
την επιχειρηματικότητα, άνθρωποι των επιχειρήσεων καταθέτουν τις απόψεις τους και συζητούν για τη διαμόρφωση του επιχειρηματικού μέλλοντος.

Πώς οι νέες τεχνολογίες μας ανοίγουν τους ορίζοντες και προσφέρουν δυνατότητες για καινοτόμες ιδέες στην κάλυψη πραγματικών αναγκών;
Ηλεκτροκίνηση , car sharing,bike sharing ,παρεμβάσεις και λύσεις για την βελτίωση της ζωής μας με τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις στον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Αυτά και άλλα σχετικά ζητήματα γύρω από τις νέες τεχνολογίες θα μας αναλύσει
ο Γιώργος Βουλγαρούδης, Founder & Ceo της Brainbox
Στο συντονισμό της συζήτηση η 
Ομάδα SHE – Society for Help and Empowerment

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 16 Ιουνίου

Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: 
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Business Talks: Οι νέες τεχνολογίες ως ευκαιρία για την επιχειρηματικότητα του μέλλοντος: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.