Ένα ακόμη Business Talk  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα την παροχή Νομικών συμβουλών για να δημιουργήσεις το δικό σου διαδικτυακό κατάστημα.

Μετά την επέλαση της πανδημίας εκτινάχθηκε η επιθυμία παλαιών και νέων επιχειρήσεων για τη δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων προκειμένου να προσαρμοσθούν όλοι στην νέες συνθήκες της αγοράς.
Στο σεμινάριο αυτό θα μιλήσουμε για:
-ποια είναι η νομική μορφή και οι απαιτούμενες ενέργειες για την σύσταση ενός διαδικτυακού καταστήματος,
-ποια είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα ενός διαδικτυακού καταστήματος,
-ποια είναι τα μέτρα ασφαλείας για τον καταναλωτή και τον ιδιοκτήτη κατά την πραγματοποίηση μίας εμπορικής συναλλαγής,
-ποιο είναι το νομικό καθεστώς για τη λειτουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος εντός της ΕΕ.
Το workshop απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίες σκοπεύουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση και σε ανθρώπους που έχουν ήδη την επιχείρηση τους και θέλουν να την εξελίξουν και να την αναδιαμορφώσουν σύμφωνα με τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς.

Εισηγήτρια: Ευαγγέλια Ν.Φαρμάκη- Δικηγόρος
Συντονισμός : Ομάδα SHE – Society for Help and Empowerment

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Business Talks: «Νομικές συμβουλές για να δημιουργήσεις το δικό σου διαδικτυακό κατάστημα»: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.