Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα τις startup επιχειρήσεις θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Πολύ σούσουρο  γίνεται για τις startup τον τελευταίο καιρό, μιας ολοένα και περισσότεροι προσανατολίζονται στη νεοφυή επιχειρηματικότητα!  Σε αυτό το biscotto creative workshop εισερχόμαστε στο startup κόσμο, γνωρίζοντας από κοντά και συνομιλώντας με τους εκπροσώπους μίας ιδιαίτερης hardware startup της πόλης, της Elektronio. Στην πορεία του workshop θα προσπαθήσουμε να διεισδύσουμε σε ερωτήματα όπως τι είναι startup, τι είναι hardware, τι είναι software, ποια διαφορετικά challenges αντιμετωπίζει το κάθε είδος,  εάν μπορούν να συνυπάρξουν ή να συνεργαστούν.

Στο πρώτο μέρος, οι συνιδρυτές της Elektronio θα μας παρουσιάσoυν την ιστορία της startup τους, η οποία κατασκευάζει οχήματα προσωπικής μετακίνησης βασισμένα στο ποδήλατο,  την εμπειρία τους στο επιχειρηματικό ταξίδι, τις δυσκολίες που συνάντησαν και τα όνειρα τους για το μέλλον, τη hardware πλευρά τους και τι “software”  προεκτάσεις έχουν.

Στο δεύτερο μέρος, ξεκινά μία διαδραστική συζήτηση με το κοινό περί hardware και software.

Το παρόν workshop απευθύνεται σε όσους έχουν εν γένει “startup” αναζητήσεις.

Παρουσίαση:
Παντελής  Ζάρκος, Co-Founder -Creative DirectorElektronio
Άννα Χλιούρα, Co-Founder-Marketing Manager Elektronio
www.elektroniowheels.com

 

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Παρασκευή 2 Ιουνίου

Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

workshop biscotto community