Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και τις ΕΞΑΓΩΓΕΣ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο  Mediterranean Cosmos.

Ενώ ποτέ δεν έχουμε παραλείψει να κάνουμε UPGRADE στο λογισμικό που χρησιμοποιούμε, ωστόσο παραλείπουμε να κάνουμε UPGRADE την επιχείρηση μας. 

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι επιχειρήσεις στη μεγάλη τους πλειοψηφία δεν αντιλαμβάνονται έγκαιρα και βέβαια δεν αντιδρούν γρήγορα και αποτελεσματικά στις αλλαγές που συμβαίνουν στο περιβάλλον τους. Αυτό εξηγεί σε μεγάλο βαθμό το γιατί πολλές από τις καταξιωμένες και μεγάλες επιχειρήσεις κάθε κλάδου, σε μεγάλες αλλαγές αδυνατούν να ανταποκριθούν και αποτυγχάνουν. Μέρος του προβλήματος οφείλεται στους παγιωμένους τρόπους σκέψης, τα στερεότυπα που συχνά αναπτύσσουν οι επιχειρήσεις και τα οποία αδυνατούν να ελέγξουν και να αλλάξουν.
Στόχος του WORKSHOP είναι, αντλώντας από τη σχετική εμπειρία μας, να δώσουμε κάποιες πρακτικές συμβουλές και να προτείνουμε λύσεις για το πώς μπορεί να αντιμετωπίσει η επιχείρηση σας πιο αποτελεσματικά την παρατεταμένη ύφεση μέσα από την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και τις ΕΞΑΓΩΓΕΣ.
Κάνοντας UPGRADE θα απαντήσετε ερωτήματα, όπως:
• Τι νέα προϊόντα ή υπηρεσίες μπορούμε να του προσφέρουμε ώστε να εξισορροπήσουμε τις απώλειες εσόδων από άλλους τομείς;
• Πώς η επιχείρησή θα αποσπάσει μεγαλύτερο ποσοστό αγοράς;
• Πως μπορώ να εξάγω και σε ποιες χώρες;
• Τι νέες ικανότητες θα πρέπει να αναπτύξουμε για να το επιτύχουμε αυτό; Η εμπειρία έχει δείξει επανειλημμένα ότι οι επιχειρήσεις που σχεδιάζουν και γνωρίζουν καλά το πώς θα ενεργήσουν στην ύφεση, είναι και εκείνες που όχι μόνο επιβιώνουν αλλά συχνά εξέρχονται πιο ενισχυμένες από αυτή.

παρουσίαση: Γιάννης Τζαβλόπουλος/ Σύμβουλος επιχειρήσεων/ Ιδρυτής της εταιρείας συμβούλων UPGRADE.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 21 Μαρτίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community