Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα τo πως μπορούμε να μετατρέψουμε τα προβλήματα σε ευκαιρίες στο διαδίκτυο αλλά εκτός από αυτό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

παρουσίαση: Τόλης Φωτιζίδης / Marketing and Strategy Consultant 

Πριν σου πω οτιδήποτε, θέλω να ξέρεις πως δεν σε καλώ να σου πω πως τα κατάφεραν κάποιοι πριν από σένα, τι κάνεις εσύ λάθος και τι πρέπει να αντιγράψεις από τους άλλους για να πετύχεις κι εσύ.

Ξέρω πως όλα αυτά τα έχεις ακούσει ξανά. 

Γνωρίζω πολύ καλά πως σ’ έχουν βαθμολογήσει, σ’ έχουν κοουτσάρει, σου είπαν πως είσαι και πως δεν είσαι, σε έχουν επιλέξει πρώτο, τελευταίο, και κάποιες φορές δεν σ’ έχουν επιλέξει καν, κι όλα αυτά έγιναν πριν καν πας σχολείο.
Ο στόχος αυτού του session είναι να κουβεντιάσουμε αυτό που σε δυσκολεύει περισσότερο στην δική σου επιχείρηση. Να μας δείξεις τι αντιμετωπίζεις εσύ και να δούμε κι άλλες οπτικές.
Και να μη θέλεις να αναπτύξουμε το δικό σου παράδειγμα, μέσα από πραγματικά παραδείγματα των υπολοίπων που θα βρεθούνε εκείνη την βραδιά στην παρέα μας,
θα μπορέσεις να ταυτιστείς και να ανακαλυψεις λύσεις, να επιστρέψεις σπίτι με νέες ιδέες που θα μπορούσες να δοκιμάσεις για να ξεπεράσεις τις δικές σου δυσκολίες.

Υπάρχουν καλύτερες λύσεις.
Ίσως να μην τις βρούμε όλες την Πέμπτη το βράδυ, αλλά θα κάνουμε σημαντικά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)  
Πέμπτη 15 Ιουνίου

Έναρξη: 20:15
Είσοδος :5€
Facebook event:ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

workshop biscotto community