Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα την Πρόληψη της ασθένειας και τη Διατήρηση της υγιούς διαβίωσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Μπορούμε να κάνουμε κάτι για την πρόληψη της ασθένειας, και την υγεία μας; ή μήπως….. δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, όλα είναι γραμμένα στο πεπρωμένο μας! Όλα εξαρτώνται από το DNA!
-Τι τα θες; Αν δεν έχεις γερό σκαρί….
-Οι παλιοί ήταν γερά κόκκαλα….
-Εγώ είχα ένα θείο που κάπνιζε πολύ, έπινε τα τσιπουράκια του κι έτρωγε ότι λαχταρούσε κι έζησε μέχρι τα βαθιά γεράματα…..
-Καλύτερα να ζήσω μερικά χρόνια λιγότερο, παρά περισσότερα και με στερήσεις…
-Αν είναι να κόψω τις απολαύσεις τι την θέλω τη ζωή;

Αυτές τις πεποιθήσεις αντιμετωπίζουν, εξηγούν και αντιστρέφουν τα προγράμματα αγωγής και προαγωγής υγείας. Αλλάζοντας τις πεποιθήσεις μας, αλλάζουμε στάσεις απέναντι στα ζητήματα υγείας κι αλλάζουμε τελικά την συμπεριφορά μας. Οι συμπεριφορές μας συμβάλλουν στην πρόληψη.
Στο workshop αυτό θα γνωρίσουμε πώς τα προγράμματα αγωγής υγείας καταρρίπτουν τους μύθους και τις λανθασμένες πεποιθήσεις, θα γνωρίσουμε πώς και κατά πόσο οι συμπεριφορές μας επηρεάζουν την υγεία μας

Παρουσίαση: Δέσποινα Σαχπαζίδου/ BSc Microbiology & Immunology/MPH. Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας/ PHD Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ.

 

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 10 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community