Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα τη διαφορά μεταξύ μοναξιάς και μοναχικότητας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Πολλοί μπερδέυουν την μοναχικότητα με τη μοναξιά. Η μοναξιά υπάρχει από τη στιγμή που γεννιόμαστε και μας συντροφεύει μέχρι τη στιγμή που θα αφήσουμε τον κόσμο αυτό. Είναι κομμάτι της ψυχής μας. Και όσο περισσότερο ψάχνουμε να βρούμε τι θα μας καλύψει, τόσο πιο μόνοι νιώθουμε. Η μοναξιά δεν έχει να κάνει με τον αριθμό ανθρώπων που μας περιβάλλουν. Το χειρότερο είδος μοναξιάς είναι αυτό που βιώνουμε μέσα σε μία σχέση. Από την άλλη, η μοναχικότητα είναι η γνώση, είναι δημιουργία, απόλαυση και ένα μαγικό κλειδί για την φροντίδα της μοναξιάς που έχουμε νιώσει. Μοναχικός είναι ο άνθρωπος που περνάει όμορφα με τον εαυτό του. Το να είσαι μοναχικός δεν σημαίνει πως είσαι μόνος. Αν έχεις βιώσει την αβεβαιότητα, τον πόνο που η απουσία κουβαλάει εκ φύσεως. Αν από την άλλη, είσαι περίεργος για το πώς μπορεί κάποιος να περάσει υπέροχες στιγμές με τον εαυτό του και επίσης αν θέλεις να μάθεις γιατί να θέλει κάποιος να περάσει στιγμές με τον εαυτό του.
Αν θέλεις να ξορκίσεις το σκοτάδι και τον φόβο που αυτόματα σου έρχεται στο νου, διαβάζοντας τις δύο λέξεις, αυτό το workshop είναι το κατάλληλο για σένα. Γιατί να υπάρχουν τόσοι μόνοι, αφού είμαστε τόσο μόνοι; Ελάτε σε ένα σεμινάριο που θα χρησιμοποιήσει τη μοναξιά για να φέρει κοντά ανθρώπους, βιώματα, σκέψεις και παράλληλα θα σας γνωρίσει την μοναχικότητα η οποία αποτελεί μεγάλο κομμάτι της προσωπικής μας ευτυχίας
Στο workshop θα υπάρχουν πινελιές φιλοσοφίας, ψυχολογίας, τέχνης και θα συμμετέχετε και εσείς μέσα από βιωματικές ασκήσεις.

Παρουσίαση: Χαρά Βλαχοδήμου, Κλινική Ψυχολόγος- Υπνοθεραπεύτρια

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 26 Ιουνίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

workshop biscotto community