Ένα ακόμη biscotto workshop για το ρόλο της τόλμης σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Όλοι έχουμε όνειρα και ελπίδες.
Θέλουμε μια καλή δουλειά, χρήματα, επιτυχία και αγάπη στη ζωή μας αλλά πάνω από όλα θέλουμε να νοιώθουμε ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ζωή ολοκλήρωσης και ευτυχίας.
Γιατί όμως οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουμε;
Γιατί μένουμε μόνο στα σχέδια και στα όνειρα χωρις να μπαίνουμε στη δράση για να διεκδικήσουμε την υλοποίηση των στόχων μας;
Μένουμε μόνο στις ευχές και στα λόγια χωρίς να τολμούμε να κατακτήσουμε το καλύτερο;

Ποιες είναι οι αιτίες που μας εμποδίζουν για να σπάσουμε τους περιορισμούς μας  και να κάνουμε την δική μας υπέρβαση;
Πως μπορούμε να τα καταφέρουμε;
Γιατί κάποιοι τολμούν να κατακτήσουν τον στόχο τους ενώ άλλοι απλά σχεδιάζουν, φαντάζονται, μένοντας στην αδράνεια και δεν τολμούν να μπουν στη δράση;
Από την άλλη πλευρά υπάρχουν άνθρωποι που τολμούν να σπάσουν τα όρια τους, να ξεφύγουν από τους περιορισμούς τους, να επιτύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους υλοποιώντας  τα όνειρα τους.
Είναι αυτοί που εχουν ένα δυνατό θέλω και ενεργούν με αποφασιστικότητα και πίστη ότι θα τα καταφέρουν. Είναι άνθρωποι που παρότι συναντούν τρομακτικά φυσικά εμπόδια και δυσκολίες τολμούν να τα ξεπεράσουν και κάνοντας την υπέρβαση τους δημιουργούν νέες συνθήκες ανάπτυξης στη ζωή τους

Που απευθύνεται
Στο workshop θα παρουσιαστούν οι αιτίες που μας φρενάρουν και θα δοθούν βασικές
κατευθύνσεις για να βάλουμε την τόλμη στη ζωή μας.
Θα παρουσιαστούν περιπτώσεις ανθρώπων που ξεπέρασαν τις δυσκολίες τολμώντας και κάνοντας την υπέρβαση τους αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για όλους εμάς.
Απευθύνεται σε κάθε έναν που θέλει να διεκδικήσει και να τολμήσει να αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Σε κάθε έναν που θέλει να κινητοποιήσει τις εκπληκτικές εσωτερικές δυνατότητες και ταλέντα.

ΣΕΙΡΑ : LifecoachWorkshops
Το workshop αυτό είναι το πρώτο μια σειράς ομιλιών με πληροφορίες που δεν διδάσκονται στα σχολεία και προέρχονται την ψυχολογία και την επιστήμη του νευρογλωσσικού προγραμματισμού NLP ( Neurolinguisticprogramming)  για  την φόρμουλα, την στρατηγική τους μηχανισμούς και την τεχνολογία της επιτυχίας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : Νίκος Χουβαρδάς : Σύμβουλος επιχειρηματικής και προσωπικής ανάπτυξης – Nlp Life coaching

Ιnfo
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου

Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

 

workshop biscotto community