Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα τα ονόματα , τις ετυμολογίες τους και διάφορες ιστορίες θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Hello, my name is…
Ένας καβαλάρης, ταγμένος στη γη. Ένα κορίτσι αρματωμένο, μπροστάρισσα ενός έθνους. Ένας Σεβιγιάνος του 6ου αιώνα, προστάτης του internet τον 21ο αιώνα. Ετυμολογία. Αναφορές. Θρύλοι. Εικόνες. Σύμβολα. Κάθε όνομα κουβαλάει και τη δική του, ξεχωριστή ιστορία.
Ο Ιωάννης Εργελετζής και ο Γιώργος Μαντζουρανίδης, συνδημιουργοί της έκδοσης To Name But A Few, με αφορμή την επίσημη κυκλοφορία της, παρουσιάζουν, μιλούν και συζητούν τόσο το ίδιο το έργο, όσο και τη σκέψη πίσω απ’ αυτό. Μια πρωτότυπη αφηγηματική παρουσίαση, με όχημα μερικούς και μερικές από τους πρωταγωνιστές και τις πρωταγωνίστριές του: Τον Γιώργο, τη Ζαν Ντ’ Αρκ, τον Ισίδωρο της Σεβίλλης, και αρκετούς και αρκετές ακόμη. Τρίτη βράδυ, λέμε τα πράγματα… με τ’ όνομά τους!

Tι είναι το To Name But A Few;
Μια έκδοση αφιερωμένη σε αγίους και αγίες απ’ όλο το φάσμα του χριστιανικού εορτολογίου -Ορθόδοξοι, Καθολικοί, Διαμαρτυρόμενοι, Κόπτες, Καλβινικοί, όταν λέμε απ’ όλο το εννοούμε. Μια έκδοση διαφορετική όμως. Με φρέσκο, καθαρό, minimal εικαστικό με απλές γραμμές και έντονα χρώματα. Ένα λεκτικό που το συνοδεύει και ισορροπεί ανάμεσα στον έμμετρο λόγο και την πρόζα, ενσωματώνοντας κομμάτια της ιστορίας του κάθε αγίου. Και όλα αυτά, μαζεμένα σε 2 ανεξάρτητα 48σέλιδα βιβλία (μπορείς να διαβάσεις το 2 χωρίς να σου κάνει spoiler για το 1 π.χ.) που τυπώθηκαν στην εκτυπωτική μονάδα του ΚΕ.Θ.Ε.Α. Σχήμα+Χρώμα.

Παρουσίαση: Ο Ιωάννης Εργελετζής /Creative Art Director
Γιώργος Μαντζουρανίδης/ Copywriter

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 20 Φεβρουαρίου

Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community