Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα τη φωτογράφιση Προϊόντων για Κατάλογο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Ιουνίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos σε συνεργασία τον Κήπο Σεμινάρια.

Στο workshop αυτό θα μάθουμε για όλες εκείνες οι τεχνικές που διέπουν τη σύγχρονη ψηφιακή φωτογραφία.Πιο εξειδικευμένη μέτρηση φυσικού φωτός, τεχνικές για καλύτερα κάδρα ενώ εξετάζουμε τη χρήση του φλας, (on camera, off camera, studio flash). Θα μάθουμε τη χρήση διάφορων defusers (ομπρέλες, softboxes κλπ). Φωτογράφηση προϊόντων (καταλόγου και editorial + post production) προτραίτο, στούντιο φωτογράφηση (+post production), editorial μόδας (+post production). Πρώτη προσέγγιση στα RAW αρχεία και αρχές Adobe Lightroom.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να πάρουν όλα τα εφόδια που είναι απαραίτητα στη σύγχρονη, επαγγελματική, φωτογραφία.

– Απευθύνεται σε όσους: Θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στη χρήση της φωτογραφίας, σε επαγγελματίες φωτογράφους που θέλουν να αποκτήσουν περισσότερα εφόδια στους τομείς που αναφέρθηκαν, σε κατόχους e-shop, γενικότερα σε όσους θέλουν να εξειδικευτούν στον τομέα της φωτογραφίας.

παρουσίαση: Σταύρος Αθανασάκης/ Φωτογράφος /Retoucher
http://kipos-seminaria.gr/

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 13 Ιουνίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

workshop biscotto community