Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Τέσσερις γυναίκες, μια ομάδα, μιλούν για τη διαδρομή τους στο «επιχειρείν» στους τομείς του πολιτισμού, τουρισμού και της εκπαίδευσης. Τα βασικά στοιχεία της ομάδας, η οποία ιδρύθηκε το 2013, είναι η διεπιστημονική συνεργασία και η αξιοποίηση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των μελών της με ένα κοινό στόχο και όραμα. Επιδιώκουν την ανάδειξη της πολυδιάστατης πόλης της Θεσσαλονίκης, την επικοινωνία με τους κατοίκους και τους επισκέπτες της, τη δημιουργική έκφραση μέσω της τέχνης καθώς και τη προώθηση του δημιουργικού δυναμικού της μέσα από την ανταλλαγή ιδεών και τη σύμπραξη στα πλαίσια ενός δικτύου συνεργασιών.

Πως επιτυγχάνεται αυτό;
Μέσα από πρωτότυπες και καινοτόμες δράσεις, εναλλακτικές και θεματικές διαδρομές/ ξεναγήσεις με χαρακτήρα ψυχαγωγικό αλλά τεκμηριωμένο καθώς και με το σχεδιασμό ειδικών δράσεων, που στόχο έχουν την πρόσβαση ατόμων με Αναπηρίες ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στα πολιτιστικά αγαθά του τόπου.
Ο ειδικός σχεδιασμός των δράσεων και ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης και υλοποίησης των δράσεων καθιστούν κάθε διαδρομή μια περιπατητική performance και μια βιωματική εμπειρία για το κοινό!
Ακολουθήστε μας σε αυτήν τη… διαδρομή!

Παρουσίαση: Βασιλική Καρτσιακλή // dot2dot
Νικολίνα Μανώλη // dot2dot
Χριστίνα Βρακά // dot2dot

Συντονισμός: Γιάννης Τζαβλόπουλος // Σύμβουλος Επιχειρήσεων Upgrade
Διερμηνεία: Σπύρος Κουζέλης // Smiyl
*Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί με  παράλληλη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 28 Μαρτίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

workshop biscotto community