Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα την Αυτογνωσία στην πράξη και 3 τρόπους για να την αποκτήσουμε θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Συνήθως νομίζουμε ότι ξέρουμε τι θέλουμε και τι μας αρέσει. Τι μας έλκει και τι μας απωθεί. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Και μετά έρχεται ο Μάλαμας και μας λέει:
«Άλλα θέλω κι άλλα κάνω πώς να σου το πω…»
Τι συμβαίνει εδώ;
Γιατί μένουμε σε σχέσεις που μας ταλαιπωρούν; Ακόμα παραπάνω γιατί δε μας έλκουν οι σχέσεις που δε μας ταλαιπωρούν; Γιατί σαμποτάρουμε τις προοπτικές επιτυχίας μας; Γιατί δεν μπορούμε να χαρούμε τη ζωή μας ακόμα και όταν όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά;
Ακούμε ολόγυρά μας καλοπροαίρετες προτροπές για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας αλλά δυσκολευόμαστε πολύ να το καταφέρουμε στην πραγματική ζωή. Γιατί δεν μπορούμε να το κάνουμε; Πώς γίνεται να μας αγαπήσουμε στην πράξη;
Οι απαντήσεις κρύβονται στο πόσο πραγματικά γνωρίζουμε τον εαυτό μας. Στο βαθμό αυτογνωσίας μας. Πόσο ελεύθεροι είμαστε στις επιλογές μας; Πόσο η βιολογία μας καθορίζει τις προτιμήσεις μας; Η ανθρώπινη φύση είναι πολύπλοκη. Το γνώθι σαυτόν είναι ο μοναδικός δρόμος για μεγαλύτερη ισορροπία στη ζωή μας.

Ο Dr Δημήτρης Φλαμούρης, συγγραφέας του best-seller βιβλίου Ψυχο-λογικές Σχέσεις, είναι μαθηματικός και έχει σπουδάσει και ψυχολογία. Τον ενδιαφέρει πώς λειτουργεί ο κόσμος και στην πράξη. Όχι μόνο στην όμορφη θεωρία. Ελάτε να παρακολουθήσουμε μια διαφορετική πρακτική προσέγγιση για το πώς να αυξήσουμε την αυτογνωσία μας και να κατανοήσουμε και να αγκαλιάσουμε την ανθρώπινη μας φύση.

Παρουσίαση: Dr  Δημήτρης Φλαμούρης Μαθηματικός – Coach Θετικής Ψυχολογίας

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 16 Μαΐου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community