Ένας βασικός λόγος που η Xiaomi θεωρείται ότι διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους κατασκευαστές ψηφιακών προϊόντων είναι η διευρυμένη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει. Τα προϊόντα με την επωνυμία Mi δεν περιορίζονται σε smartphones και φορητούς υπολογιστές, αλλά περιλαμβάνουν από wearables και «έξυπνες» λάμπες, μέχρι κάμερες ασφαλείας και σκούπες–ρομπότ.

Οι fans της Xiaomi πάντως, όπως και γενικότερα οι καταναλωτές που αναζητούν προϊόντα με κορυφαία χαρακτηριστικά σε προσιτές τιμές, έχουν την ευκαιρία μέχρι τις 5 Μαΐου να βρουν ποικιλία από Mi προϊόντα σε προσφορές οι οποίες χαρακτηρίζονται το λιγότερο ως «έξυπνες» αγορές.

To Mi Fan Festival, όπως ονομάζεται το «φεστιβάλ» προσφορών της Xiaomi που είναι ήδη σε εξέλιξη, έχει κυριολεκτικά προϊόντα για κάθε ανάγκη και κάθε πορτοφόλι. Η λίστα των προσφορών είναι αρκετά εντυπωσιακή και περιλαμβάνει καταρχήν Xiaomi smartphones σε εξαιρετικές τιμές για όσους αναζητούν να αγοράσουν ένα κινητό τηλέφωνο πριν το Πάσχα. Επίσης, υπάρχουν πολλά προϊόντα που σχετίζονται με το χώρο του σπιτιού και πρόκειται για συσκευές που θα κάνουν πιο «έξυπνο» ένα νοικοκυριό.

Πηγή: cnn.gr