Ένα ιδιαίτερο Wine Tasting θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.
Αλλαντικά & τυριά: Συνθέτουμε και απολαμβάνουμε εντυπωσιακά πλατώ.

Αλλαντικά και Τυριά.
Μια σχέση πάθους που δε λείπει από κανένα σερβίρισμα.
Από απλά μεζεδάκια μέχρι εκδηλώσεις με πλούσιους μπουφέδες.
Τα πλατώ αλλαντικών-τυριών έχουν γίνει μια μορφή τέχνης.
Με αυτή τη σχέση θα ασχοληθούμε φτιάχνοντας συνδυασμούς για ένα μικρό συνοδευτικό πιάτο αλλά και για ένα πλατώ χρησιμοποιώντας αλλαντικά και τυροκομικά διαφόρων ειδών αλλά και προϊόντα που πλαισιώνουν τους «πρωταγωνιστές».
Μία γευστική εμπειρία με γεύσεις που θα δοκιμάσουμε από την πρώτη στιγμή περιλαμβάνοντας και ένα ποτήρι κρασί της επιλογής σας (λευκό, ροζέ, ερυθρό)

Eίσοδος : 10€

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 10€
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Αλλαντικά & τυριά: Συνθέτουμε και απολαμβάνουμε εντυπωσιακά πλατώ: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.