Το Οκτόμπερφεστ (Oktoberfest), η μεγαλύτερη παγκοσμίως γιορτή και φεστιβάλ μπύρας στην πλατεία Theresienwiese του Μονάχου, ταξιδεύει και φέτος στη Θεσσαλονίκη!
Για πρώτη φορά, για δύο ολόκληρες μέρες Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, απολαμβάνουμε γεύσεις, μουσικές και … ατμόσφαιρα Oktoberfest, σε τρεις χώρους στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, συναυλιακό, δραστηριοτήτων και Food Court, το μεγαλύτερο που στήθηκε ποτέ.

Το Oktoberfest 2024 τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη καθώς επίσης και με την υποστήριξη της εταιρίας οργάνωσης φεστιβάλ και εκδηλώσεων palooza events.

Πλούσιο ψυχαγωγικό και πολιτιστικό πρόγραμμα θα μας κρατάει συντροφιά για όλο το διήμερο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γνωστές γερμανικές σπεσιαλιτέ και μεγάλη ποικιλία από γερμανικές και ελληνικές μπύρες και πολλά παραδοσιακά γερμανικά εδέσματα όπως λουκάνικα, μπρέτσελ, πατατοσαλάτα και πολλά ακόμα, όλα φτιαγμένα σύμφωνα με τις αυθεντικές συνταγές.

Εκτός από τις γαστρονομικές απολαύσεις, διάφορα περίπτερα με παραδοσιακά προϊόντα και αναμνηστικά του Oktoberfest, πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με ζωντανές μπάντες, συναυλίες, DJs και παραδοσιακούς βαυαρικούς χορούς, θα εξασφαλίσουν μία όμορφη ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες μας θα υπάρχει ένα εκτεταμένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει παιχνίδια και διασκέδαση, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, το παραδοσιακό άνοιγμα του βαρελιού της μπύρας, διάφορα θεάματα και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και να συμμετάσχουν σε ξεναγήσεις στους χώρους της.

Το αγαπημένο γερμανικό event της πόλης είναι γεγονός και επιστρέφει για πρώτη φορά για 2 μέρες με 2 μεγάλες σκηνές και το μεγαλύτερο FOOD COURT που στήθηκε ποτέ, ακόμα πιο ανανεωμένο, μεγαλύτερο και με την πιο «πικάντικη» διάθεση!

Stay tuned για να δείτε αναλυτικά τις δράσεις και όλα τα side events.

Είσοδος ελεύθερη

 

info
28 & 29 Σεπτεμβρίου 2024
Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης
9ο χλμ Θεσσαλονίκης-Θέρμης
Ώρες: 11:00 – 18:00

από έως
ical Google outlook #FALL IN THE CITY_ Αφιερώματα - Θέματα