Υπάρχουν μέρες που θέλουμε να απολαύσουμε κάτι πιο ιδιαίτερο από έναν απλό καφέ. Είναι κάποια ροφήματα και κάποια cocktails που εκτός από τη μοναδική τους γεύση, έχουν και εντυπωσιακή εμφάνιση. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε 5 χώρους που ξεχωρίζουν στη Θεσσαλονίκη για τα special ροφήματα και τα ευφάνταστα cocktails που μας προσφέρουν. Βρείτε το δικό σας αγαπημένο!

Γράφει η Λυδία Κοκκινά

Bubble Tale

Η Bubbletale έχει φέρει το εναλλακτικό Bubble Tea, καθώς και άλλα ιδιαίτερα και εντυπωσιακά ροφήματα και στη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να τα δοκιμάσετε!


Casablanca Social Club

Ελάτε στο Casablanca για να δοκιμάσετε το απίθανο και στη γεύση και στην όψη «freddo Portofino», καθώς και άλλα απίθανα ροφήματα.


 TGI Fridays™

Έρχεται από την Τζαμάικα και είναι έκφραση για κάποιον που αγαπάς ή κάτι που είναι πολύ ωραίο. Στα TGI Fridays™ η έκφραση αυτή μετατρέπεται σε γεύσεις και cocktails με χαρακτήρα Καραϊβικής.


FYC Frozen Yogurt Cafe

Το Frozen Yogurt Cafe είναι το πρώτο κατάστημα παγωμένου γιαουρτιού που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει ανοιχτό παρασκευαστήριο και για την παραγωγή του frozen yogurt, χρησιμοποιεί γάλα χαμηλών λιπαρών, όπως και γιαούρτι χαμηλών λιπαρών της εταιρείας Λύκας.


Join Juice Bars

Στα Join Juice Bars θα απολαύσετε φρεσκοστυμμένους χυμούς, λαχταριστά smoothies και θα ανακαλύψετε μια άλλη διαφορετική πρόταση για light snacks.