Έχεις κάνει τη διαδρομή, την ξέρεις. Κι όταν βρέθηκες για πρώτη σου φορά στο σημείο, ο χρόνος σταμάτησε για μια στιγμή κι έμεινες χωρίς να κινείσαι, να χαζεύεις την πόλη που απλώνεται μπρσοτά σου. Ανεβαίνοντας στα πανέμορφα Κάστρα μας, η θέα της πόλης είναι κάτι το συγκλονιστικό. Και σ’ αυτό το μαγικό μπαλκόνι, θα σου μιλήσω για έναν χώρο, που ξεκίνησε το 1967, ως ένα από τα πρώτα καφενεία της πόλης και σήμερα, χαρακτηρίζεται για τα απολαυστικά του κοκτέιλ. Με αυτή τη θέα. Θα σου μιλήσω για το Le Coq Tail Mix Bar.

Μπορείς να ξεκινήσεις από νωρίς. Η Θεσσαλονίκη θα «ξετυλίγεται» μπροστά σου,
μα όσο πιάνει το σούρουπο, και ο ουρανός θ’ αλλάζει χρώμα…
ο χώρος θα γίνεται κυριολεκτικά μαγικός. Με αυτό το φόντο.

Η μαγική τοποθεσία

Ένα μπαρ, δύο φορές βραβευμένο για την ποιότητά του, σε υποδέχεται σε ένα σημείο ονειρικό. Το μπαλκόνι του, μοιάζει κρεμασμένο πάνω από την πόλη και απολαμβάνει τις εναλλαγές στους φωτισμούς της. Μπορείς να ξεκινήσεις από νωρίς, με τη Θεσσαλονίκη να λούζεται φως μπροστά σου, και να την δεις να βάφεται, όσο οι ώρες αλλάζουν. Ως τη στιγμή που τα φώτα της θ’ ανάψουν…

Δεν χρειάζεται να αναφέρω τις ανάσες δροσιάς που θα κερδίσεις λόγω διαφοράς ύψους!

Οι δόσεις Ιταλίας που χρειάζεσαι

Στο όμορφο μπαλκόνι του αλλά και στον φρέσκο ανακαινισμένο του χώρο, μπορείς να απολαύσεις από νωρίς το πρωί, βραβευμένο, ποιοτικό, φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ Rossetti, μέχρι αργά το βράδυ, ευφάνταστα cocktails. Η Ιταλία τιμάται στο Le Coq Tail Mix Bar που φέρνει στο ποτήρι σας απεριτίφ από την άλλη πλευρά του Ιονίου, μπόλικα ιταλικά προϊόντα και Spritz, σε ευφάνταστους συνδυασμούς! Με αυτό τον τρόπο, μεταλλάσσεται συχνά σε μια σπριτζερία με την ομορφότερη θέα!

Επίσης σερβίρεται φαγητό με τα club sandwich και τα burgers να πρωταγωνιστούν, μα μην ξεχάσεις, να δοκιμάσεις την αυθεντική, ιταλική pinsa και να την συγκρίνεις με την pizza που ήδη λατρεύεις! Αν βέβαια, είσαι του πρωινού, σε περιμένουν θεσπέσια αλμυρά puncakes και αυγά benedict!

Ας μιλήσουμε για κοκτέιλ

Είναι ένα μέρος ιδανικό για να απολεύσεις κοκτέιλ; Προφανώς. Έχουν την κατάλληλη πείρα για να δοκιμάσεις κατάλληλους συνδυασμούς με το απαραίτητο twist που ψάχνεις; Αναμφίβολα. Το Le Coq Tail Mix Bar είναι ένας μικρός παράδεισος, με διαβολική θέα, ένας χώρος με απαλή μουσική που σου προσφέρει τη δυνατότητα να γευτείς διαλεχτά αποστάγματα, κάνοντας την συζήτησή σου, όσο το φως παίζει με την Θεσσαλονίκη.

Νομίζω πως δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Άντε, σε περιμένουν.

Le Coq Tail Mix Bar

Ανοιχτά
9:00 – 02:00
Περιοχή
κέντρο
Διεύθυνση
Λεωφόρος Όχι 2, Κάστρα