Το Frozen Yogurt Cafe είναι το πρώτο κατάστημα παγωμένου γιαουρτιού που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει ανοιχτό παρασκευαστήριο και για την παραγωγή του frozen yogurt χρησιμοποιεί γάλα χαμηλών λιπαρών, όπως και γιαούρτι χαμηλών λιπαρών της εταιρείας Λύκας.

Σκοπός του καταστήματος είναι να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, ώστε να μένουν όλοι ικανοποιημένοι. Εκτός από παγωμένο γιαούρτι, που είναι και gluten free, στο FYC μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, τσάι, σοκολάτα, γρανίτες, smoothies, αναψυκτικά, βάφλες και πολύ νόστιμα βαφλάκια gluten free. Διαθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς και χώρο για να φορτίσετε τις συσκευές σας.

Στα θετικά θα προσθέσουμε και τον χώρο που διαθέτουν για να ψυχαγωγούνται τα παιδιά με παιδαγωγό, καθώς και τις παιδικές τουαλέτες. Επιπλέον, διαθέτουν χώρο θηλασμού και αλλαξιέρα για τα μωρά, τουαλέτες για ΑΜΕΑ και εύκολη πρόσβαση και τιμοκατάλογο σε κώδικα Μπράιγ. Είναι ένα μέρος για όλους.

Περιοχή 
Ανατολικά

Διεύθυνση 
Κρήτης 49

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης. Η ελάχιστη κατανάλωση για να ισχύει η κάρτα είναι 5 ευρώ.
20%