Με μια ιστορία τουλάχιστον επτά δεκαετιών στην παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας και με εκείνα τα γλυκά τα οποία έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, τα Ζαχαροπλαστεία Χατζηφωτίου διατηρούν αναλλοίωτη τη γεύση του άλλοτε κι εργάζονται με συνέπεια, δημιουργώντας νέες αγαπημένες στιγμές του αύριο για ένα ταξίδι απόλαυση δίχως τέλος.

Μικροί και μεγάλοι περιμένουν την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, όχι μόνο για το εορταστικό κλίμα που κυριαρχεί, αλλά και γιατί θα γευτούν τις αγαπημένες τους γλυκές λιχουδιές. Τα σπίτια μοσχοβολάν από κανελλογαρύφαλλα και μέλι, από μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Τα Χριστούγεννα στα Ζαχαροπλαστεία Χατζηφωτίου ξυπνάν όλες τις μνήμες και μυρωδιές από εκείνα τα σπίτια, τα μυρωδάτα.

Δοκιμάστε τη ροζ σοκολάτα Ruby

Μαύρη, γάλακτος, λευκή και τώρα, ροζ σοκολάτα! Χωρίς προσθήκη γλυκαντικών ή χρωστικών ουσιών, η Ruby RB1 είναι το φυσικό αποτέλεσμα προσεκτικής συλλογής και εξειδικευμένης επεξεργασίας των κόκκων Ruby.

Στο χώρο τους θα βρείτε, επίσης, τους πρωταγωνιστές στην ομάδα των γλυκών, τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, οι μυρωδιές των οποίων θα ξυπνήσουν όλες σας τις αισθήσεις, αλλά και με μια μεγάλη γκάμα εορταστικών γλυκών, για να τα δωρίσετε στους αγαπημένους σας και να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας.

Προφιτερόλ να το φας στο ποτήρι, λαχταριστά σοκολατάκια, καριόκες με cranberries, κολασμένα πουράκια με σοκολάτα και άλλοι πολλοί γλυκείς πειρασμοί σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε.

Στα καταστήματα Χατζηφωτίου το ταξίδι στην απόλαυση δεν έχει τέλος και κάθε γλυκιά δημιουργία είναι αληθινός πειρασμός. Θα θέλετε να τα φάτε όλα! Ανακαλύψτε τα με μια επίσκεψη στον χώρο τους.

Καταστήματα
Κέντρο: Παύλου Μελά 37
Καλαμαριά: Χηλής 3
Mediterranean Cosmos: 11ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανίων
Χαλκιδική: 24ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανίων