Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων. Το Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για να μας «σερβίρει» γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Από τις 15/11/2019 μέχρι τις 15/01/2020 τα ελληνικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Εδώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα δοκιμάσετε, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά workshops για την παραγωγή τους και masterclasses για την καθημερινή τους κατανάλωση.

Το Vrosis στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Πρόκειται για τρία αδέρφια από την Αλεξανδρούπολη που πάντα τους άρεσε η διαφορετικότητα στις γεύσεις και το ποιοτικό φαγητό. Περνώντας τα χρόνια και ωριμάζοντας τους γευστικούς τους κάλυκες, συνειδητοποίησαν το πόσο ξεχωριστά και μοναδικά είναι τα Ελληνικά προϊόντα. Μέσα από αυτή τη συνεχή διερεύνηση, δημιουργήθηκε η ιδέα της αξιοποίησης και παγκόσμιας αναγνώρισης των εντόπιων προϊόντων. Ταξιδεύοντας τις γεύσεις τους σε διάφορα προϊόντα, ήθελαν να δημιουργήσουν και να αναδείξουν τις δικές τους γεύσεις. Το ένα έφερε το άλλο και έτσι δημιουργήθηκε το επαγγελματικό εργαστήριο τροφίμων Vrώsis.

Ο αρχηγός τους; Το Ταχίνι! Μια μοναδικά θρεπτική πρώτη ύλη, ένα τόσο υγιεινό προϊόν που θέλουν και πρέπει να το εντάξουν στην καθημερινότητα τους, στη διατροφή και στη ζωή τους. Είναι τόσο θρεπτικό που από μόνο του έχει χαρακτηρισθεί ως Super Food. Έχει πρωτεΐνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, φώσφορο, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Σε συνδυασμό με όσπρια και ξηρούς καρπούς αγγίζει την ποιότητα των ζωικών πρωτεϊνών. Ιδανικό τρόφιμο για ομάδες που έχουν αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνες, όπως τα παιδιά, οι αθλητές και η τρίτη ηλικία. Επίσης έχει 0 χοληστερόλη και πολύ καλή ποιότητα φυτικών ινών και λιπαρών οξέων. Τα οφέλη του; πολλά! Βοηθά στην υγεία των οστών, στην καλή λειτουργία του νευρικού και μυικού συστήματος, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προσδίδει πνευματική ευεξία, μειώνει την κόπωση, διατηρεί σε καλή κατάσταση μαλλιά και νύχια, βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό μας, μας προσφέρει υγεία στην καρδιά και άλλα πολλά.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Άλειμμα ταχινιού με κουβερτούρα σοκολάτα (220gr)

Άλειμμα ταχινιού με λευκή σοκολάτα (220gr)

Άλειμμα ταχινιού με cranberries (220gr)

Άλειμμα ταχινιού με Goji Berry – πορτοκάλι (220gr)