Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων. Το Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για να μας «σερβίρει» γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Από τις 15/11/2019 μέχρι τις 15/01/2020 τα ελληνικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Εδώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα δοκιμάσετε, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά workshops για την παραγωγή τους και masterclasses για την καθημερινή τους κατανάλωση.

Η Terra Fyllida στο Ελληνικό Παντοπωλείο

Η Terra Fyllida δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων, διαθέτει μία γκάμα καινοτόμων προϊόντων με gourmet χαρακτήρα και παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταποίησης και τυποποίησης σε παραγωγούς που θέλουν να αναδείξουν τα προϊόντα τους. Βρίσκεται στην Νέα Ζίχνη, στην καρδιά του κάμπου των Σερρών και το όνομα της, η γη της Φυλλίδας (Terra Fyllida), αποτέλεσε την έμπνευση προκειμένου να ξεκινήσει ένα γαστρονομικό ταξίδι στη μεσογειακή διατροφή, με μία σειρά από εκλεκτά προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία.

Όλα τα προϊόντα της Terra Fyllida παράγονται χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, ή χρωστικές ουσίες, ενώ μπορούν να συνοδέψουν γευστικές επιλογές, αλμυρές ή γλυκές, σε καθημερινά ή βραδινά τραπέζια, ικανοποιώντας κάθε γούστο, από τα πιο απλά έως τα πιο εκλεπτυσμένα.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Ελληνικό Παντοπωλείο

Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Τσίλι, Κάρυ και Πορτοκάλι

Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Κόλιανδρο και Μπαχάρι

Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι Πλευρώτους με Καβουρδισμένο Αμύγδαλο & Άρωμα Βανίλιας

Σαγανάκι μανιτάρι Μουστάρδα & Λεμόνι

Σαγανάκι Μανιτάρι Αγαρικό με Ούζο και Τομάτα

 

Χειροποίητη Κασετίνα Δώρου Πολυτελείας