Το αγαπημένο γευστικό μυστικό των κατοίκων των δυτικών συνοικιών, το Δίλαβο, θα σε φέρνει όλο και συχνότερα στον Εύοσμο. Το παραδοσιακό αυτό κουτούκι, με την παρεΐστικη ατμόσφαιρα, τις μερακλίδικες γεύσεις, την λαϊκή και ανεπιτήδευτη αισθητική, το ελαφρύ λαϊκό και έντεχνο στα ηχεία, θα γίνει στέκι σου από την πρώτη στιγμή που θα το επισκεφτείς.

Το Δίλαβο είναι από τα πιο φημισμένα και μοντέρνα ψητοπωλεία στα δυτικά, που έχει τους δικούς του τακτικούς θαμώνες. Στον χώρο του θα γευτείς εξαιρετικής ποιότητας κρεατικά, σκέτες γκουρμεδιές, όπως το πεντανόστιμο μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κρέας, χωρίς βαριά αρώματα, τα καλοψημένα και ζουμερά χοιρινά σουβλάκια, χωρίς λίπος, από προσεγμένα κομμάτια μπούτι, τα σουβλάκια κοτόπουλο, τα λουκάνικα, την τρομερή πανσέτα, τα σουτζουκάκια και το εξαιρετικό μπριζολάκι που λιώνει στο στόμα και θα γαργαλίσει γευστικά τον ουρανίσκο σου.

Και φυσικά ο καλύτερος συνδυασμός για τις παραπάνω γεύσεις είναι οι μπύρες που συνοδεύουν τις νόστιμες στιγμές μας. Νύμφη, Μάμος, Amstel, Heineken, Fischer αλλά και Άλφα, Άλφα Weiss, Άλφα Χωρίς, Amstel Radler και Amstel Free.

 

Διεύθυνση
Αντώνη Τρίτση 98, Εύοσμος
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο
2310609878

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Κυριακή 13:00-00:00