Ποιος δε θέλει μία βραδιά με καλό φαγητό και δημιουργικές μαγειρικές επιλογές; Είτε είσαι πελάτης είτε επιχειρηματίας της εστίασης μία ειδική βραδιά που «πειράζει» τις γεύσεις του μενού και δημιουργεί μία διαφορετική γευστική εμπειρία σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Ο chef Giorgio Pintzas Monzani, Ελληνoϊταλικής καταγωγής, που εργάζεται στο Μιλάνο και στον χώρο του private cheffing, και ο «δικός» μας Κώστας Γιάντσιος, διευθυντής του biscotto.gr, food writer και δημιουργός του project FOODKG.gr συνεργάζονται με εστιατόρια και bar-restaurants δημιουργώντας νέες γαστρονομικές εμπειρίες χωρίς να αλλάζουν τη φιλοσοφία των χώρων αυτών αλλά «παίζοντας» με τα υλικά της κουζίνας.

Αυτό το δημιουργικό παιχνίδι σε συνδυασμό με κρασί και cocktails στήνεται συγκεκριμένες βραδιές σε συγκεκριμένα σημεία για τους λάτρεις του καλού φαγητού.

Biteful…night στο Ανφάν Γκατέ in Guadeloupe

Κάτι τέτοιο θα συμβεί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στο Ανφάν Γκατέ in Guadeloupe στην αυλή του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών επί της Αγ. Δημητρίους. Μια βραδιά αφιερωμένη στις ελληνικές και ιταλικές γεύσεις.

Are you ready to be Greetalian?

Δείτε το μενού και κάντε την κράτησή σας

Με την υποστήριξη του Galileo Galilei Institute of European Languages

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αγ. Δημητρίου 159Α
(Τελλόγλειο Ιδρύμα Τεχνών)

Τ: 2310247307

Ανοιχτά
Καθημερινά από τις 18:00

FACEBOOK: ΑνφανΓκατέ
INSTAGRAM: anfangate_in_guadeloupe