Τα Murder Mystery Games συνεχίζονται και σας περιμένουν…

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στις 20:00 στο biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos).

Ένα μυστήριο περιμένει να το λύσετε και να αναδειχθείτε στους καλύτερους ντετέκτιβς της βραδιάς. Οι Usual Suspects επανέρχονται στο biscotto coffee+ με νέα υπόθεση. Η νέα ιστορία μυστηρίου λέγεται «Rio De Janeiro» και θα δούμε περισσότερα παρακάτω.

Οι Usual Suspects σας πηγαίνουν στην καρδιά του Καρναβαλιού
-Ιδέα σεναρίου: Στέφανος Κωνσταντινίδης
-Συγγραφή σεναρίου: Στέλλα Κατακαλίδου, Στέφανος Κωνσταντινιδής & Χάρης Δερμάνης
-Επιμέλεια σεναρίου: Usual Suspects

H Υπόθεση
Ταξιδέψτε μαζί μας στο μαγευτικό Rio de Janeiro και στην Βραζιλία της δεκαετίας του 1950! Ο Κόσμος προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ του Β Παγκόσμιο πόλεμου που έχει τελειώσει, και τα πράγματα πλέον κυλάνε ήρεμα. Ερευνήστε ένα νέο έγκλημα, μαζέψτε στοιχεία, πιάστε τον δολοφόνο! Όπως πάντα, 6 Usual Suspects σας περιμένουν για να τους ανακρίνετε! Μια ιστορία που απαιτεί οξυδέρκεια, παρατηρητικότητα, συνεργασία και φυσικά φαντασία για να λυθεί. Εσύ θα βρεις τον δολοφόνο;

Λίγα λόγια για τη διαδικασία…
Μπορεί να αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι τα Murder Mystery Games, που διοργανώνονται από τους Usual Suspects . Είναι μια θεατρική παράσταση ή ένα ομαδικό παιχνίδι; Είναι μια μάζωξη γνωστών και φίλων ή μια κοινωνική δραστηριότητα; Η αλήθεια είναι πως αυτές οι βραδιές μυστηρίου είναι όλα αυτά μαζί.
Η διαδικασία είναι απλή: Κάθε σενάριο των Murder Mystery Games βασίζεται σε μια ιστορία ενός εγκλήματος και στην αναζήτηση του ενόχου. Οι καλεσμένοι χωρίζονται σε ομάδες των 4 έως 6 ατόμων και μετά από έρευνα όσων στοιχείων μπορούν να μαζέψουν, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν το μυστήριο και να συλλάβουν τον “δολοφόνο”. Οι ρόλοι της βραδιάς είναι οι εξής:

Game Master
Είναι ο συντονιστής της βραδιάς και ταυτόχρονα ο ισχυρότερος σύμμαχος των επίδοξων ντετέκτιβ. Αυτός επιβλέπει την ροή του παιχνιδιού και συντονίζει τις έρευνες.

Ύποπτοι
Σε κάθε ιστορία υπάρχουν έξι ύποπτοι, τους ρόλους των οποίων υποδύονται οι Usual Suspects. Όλοι τους έχουν ένα συγκεκριμένο κομμάτι της ιστορίας που προσπαθείτε να εξιχνιάσετε αλλά μόνο ένας είναι ο ένοχος. Η δική σας δουλειά είναι να βρείτε ποιος είναι αυτός.

Ντετέκτιβ
Όλοι οι καλεσμένοι έχουν τον ρόλο του ντετέκτιβ. Σε αυτή την ιστορία εσείς είστε οι “καλοί”. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, όλοι οι ντετέκτιβ της κάθε ομάδας έχουν την δυνατότητα να ανακρίνουν από μια φορά όλους τους υπόπτους. . Μετά τις πρώτες ανακρίσεις κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να καλέσει δύο από τους υπόπτους για επανεξέταση. Η διάρκεια αυτής της ανάκρισης είναι μικρότερη από τις πρώτες αλλά μπορεί να λύσει πολλές απορίες.
Η συνολική διάρκεια του Murder Mystery είναι περίπου 2:30 με 3 ώρες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και διαλείμματα που θα γίνονται ώστε να χαλαρώσουμε από την ένταση της έρευνας. Η κάθε μια από τις πρώτες ανακρίσεις κρατά 8 με 10 λεπτά, ενώ η επανεξέταση των υπόπτων είναι διάρκειας 5 λεπτών για τον κάθε ύποπτο.

Τα στάδια είναι:
Ερεύνα
Ανάκριση
Επανεξέταση υπόπτων
Εξακρίβωση στοιχείων
Σύλληψη υπόπτου

Δε χρειάζεται να κάνετε πολλά! Το μόνο που ζητάνε από σας είναι καλή διάθεση, όρεξη για έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης και ένα στυλό.

Συμμετοχή: Κόστος 14€ το οποίο καλύπτει 1 ποτήρι μπύρα ή κρασί Μισή πίτσα ανά άτομο – 1 γλυκό ( πορτοκαλόπιτα– φουντουκόπιτα ή lemon pie) – Αναψυκτικά.

Δηλώστε Συμμετοχή
Προσοχή: Μπορούν να συμμετέχουν έως 40 άτομα maximum και για να συμμετέχετε πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε κράτηση ηλεκτρονικά πατώντας
ΕΔΩ

Usual Suspects

Website: www.usualsuspects.gr
Facebook page: www.facebook.com/usualsuspects.gr
Photos: Iakovos Ioannidis

Murder Mystery Nights
biscotto coffee+
Πέμπτη 12 Μαρτίου
Mediterranean Cosmos 11ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης – N. Μουδανιών
Έναρξη: 20:00
Τ: 2310472333
Facebook page: biscotto coffee+

* Υπενθυμίζουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση για το parking στο Mediterranean Cosmos