Το Urania Rooftop βρίσκεται από το 2014 στην ταράτσα του πανέμορφου νεοκλασικού κτιρίου στο πλακόστρωτο στενό της Πάικου με Καποδιστρίου, στην περιοχή της Βαλαωρίτου, στην κορυφή του Urania Bar.

Ο χώρος είναι χαλαρός και χωρίς υπερβολές, η μουσική εκλεκτική, κινείται μεταξύ της nu disco, jazz, downtempo, house και electronica, ενώ δε λείπουν ποτέ από το πρόγραμμά του τα θεματικά parties με γνωστούς djs και τα ατμοσφαιρικά live.

Ένα «εργαστήριο» για τα απόλυτα καλοκαιρινά cocktails

Το Urania Rooftop κάθε σαιζόν μας ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις στην cocktail list του. Οι bartenders του –καθένας από τους οποίους έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στις μπάρες της πόλης- έχουν δημιουργήσει ένα «εργαστήριο» στον χώρο του χειμερινού Urania Bar και εκεί ετοιμάζουν όλες τις παρασκευές και αξιοποιούν τις νέες τεχνικές για να απολαμβάνουμε cocktails πλούσια σε γεύσεις, τα οποία μάλιστα καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι θα βρείτε προτάσεις με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, χειροποίητους φυσικούς χυμούς, ποτά χωρίς αλκοόλ αλλά και χωρίς ζάχαρη. Φυσικά, δε λείπουν από τις επιλογές και cocktails που εσείς έχετε καθιερώσει ως best sellers.

Πιστέψτε μας, έχουμε δοκιμάσει πολλές φορές και πάντα μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ή έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση μη διστάσετε να ζητήσετε από τους bartenders και το προσωπικό να σας βοηθήσουν. Είναι πολύ ενημερωμένοι και οπωσδήποτε θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Επίσης, τα αγαπημένα σας ποτά μπορείτε να τα συνοδεύσετε και με pizza μιας και αυτή είναι η καινούρια φετινή προσθήκη για φαγητό. Καθόλου άσχημη ιδέα.

Ο χώρος του ανανεώνεται κάθε χρόνο με τις προσθήκες διαφόρων λεπτομερειών χωρίς να χάνει το συνολικό του ύφος και την αισθητική που πρεσβεύει.

Καλοκαίρι χωρίς περιορισμούς

Φέτος, μην ξεχνάμε ότι δε θα υπάρχουν περιορισμοί σε ότι αφορά την πληρότητα και τη χρήση μάσκας, κάτι που σημαίνει ότι θα απολαύσουμε την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και τη θέα από το Urania Rooftop όπως συνηθίζαμε τόσα χρόνια.

Για μια ακόμη χρονιά το Urania είναι η μικρή αυτή όαση στο τσιμεντένιο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι αυτό που λέει και το μότο της: Urania Rooftop. Το καλοκαίρι στην πόλη!  

ID: URANIA
ROOFTOP BAR

ΠΑΪΚΟΥ 4 & ΚΑΠΟΔΙΣΤΙΟΥ
Τ: (+30) 2315527999

Καθημερινά από τις 19:00

Facebook: Urania Bar

Instagram: Urania Rooftop