Οι τρεις όροφοι του νεοκλασικού στην Καποδιστρίου διαμορφώνονται για να προσφέρουν ψυχαγωγία και διασκέδαση, με σεβασμό στις ανάγκες και απαιτήσεις του κοινού της πόλης, αλλά και με γνώση και εμπειρία από τους δημιουργούς του. Στις παρυφές της Βαλαωρίτου, πάνω όμως από τη βαβούρα των δρόμων, διαμορφώθηκε ένα νεοκλασικό τριώροφο κτίριο που έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς της περιοχής, με το ιδιαίτερο στυλ του.

Με οδηγό την αισθητική τους, οι άνθρωποι του «elvis» ξεκίνησαν από τα ψηλά πατώματα, αλλά με χαμηλούς τόνους να ορίσουν και πάλι την ουσία της εξόδου μας απ’ το σπίτι. Βρείτε την είσοδο επί της Πάικου στη γωνία με Καποδιστρίου, πίσω από τη μαύρη καγκελόπορτα, προσοχή, δεν υπάρχει πινακίδα. Ανεβείτε κι ανακαλύψτε τι συμβαίνει.

Το rooftop bar κερδίζει τις εντυπώσεις
Τους καλοκαιρινούς μήνες το Urania ανεβαίνει στην ταράτσα του κτιρίου και μας υποδέχεται σ’ ένα καλαίσθητο rooftop bar που ξεχωρίζει για τα cocktails, τη μουσική και το στιλ του. Ένα δροσερό σημείο συνάντησης στο κέντρο, όπου από τις 20:00 μπορείτε να βρεθείτε με φίλους, να ακούσετε προσεκτικά επιλεγμένη μουσική που σας επιτρέπει τόσο να ακολουθήσετε τον ρυθμό όσο και να μιλήσετε μεταξύ σας. Φέτος, θα σε υποδέχεται στο rooftop bar του από την Πέμπτη 27/04 και κάθε μέρα από τις 19:00.

 

photo by: Yiorgoskamp

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Πάικου 4 και Καποδιστρίου (Βαλαωρίτου)