Ένα κατάστημα στη Λεωφόρο Νίκης έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή. Όλοι όσοι κάνουν τη βόλτα τους στο δημοφιλέστερο σημείο της Θεσσαλονίκης δεν μπορούσαν παρά να μην προσέξουν τον εντυπωσιακό του χώρο. Ένα διαφορετικό «εργοστάσιο» σε προκαλούσε να δοκιμάσεις ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, μπάρες με δημητριακά, παστέλια, σοκολάτες και πολλά ακόμη νόστιμα και θρεπτικά snacks.

 

Μοναδικός συνδυασμός ποιότητας και αισθητικής

Με την εντυπωσιακή παρουσία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Τσερλίδης Nuts Factory, η εταιρεία «Ξηροί Καρποί Τσερλίδης» (από το 1953) μας προσκαλεί σε μία διαφορετική γευστική εμπειρία. Έχοντας επιλέξει τα προϊόντα με αυστηρά κριτήρια και μετά από αρκετούς ελέγχους, εξασφαλίζουν την ποιότητα που είναι η βάση για την περαιτέρω επεξεργασία, όπως το ψήσιμο και η διατήρηση ώστε να παραμένουν φρέσκα, οποιαδήποτε στιγμή τα δοκιμάσουμε. Προϊόντα που έρχονται από διάφορα σημεία της Ελλάδας, από το εξωτερικό καθώς και βιολογικά είναι έτοιμα να μετατραπούν σε ένα απολαυστικό σνακ

Στην αισθητική του χώρου, που παραπέμπει σε «εργοστάσιο», όπως είπαμε, και στο ενημερωμένο προσωπικό μας οφείλετε και το ότι νιώθουμε οικεία και μπορούμε να μάθουμε χρήσιμα πράγματα για την διαδικασία επεξεργασίας. Δεν νιώθουμε απλοί καταναλωτές αλλά συμμετέχουμε με κάποιον τρόπο στη διαδικασία πριν επιλέξουμε.

Δοκιμάσαμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων

Εκτός από την ποιότητα και η ποικιλία είναι ένας ακόμη λόγος για να ζήσετε την εμπειρία του Τσερλίδης Nuts Factory.

Οι ξηροί καρποί και τα snacks είναι στη διάθεσή μας σε διάφορες μορφές. Ωμοί ή ψημένοι, ανάλατοι ή αλμυροί, με καραμέλα, με επικάλυψη θα μας δώσουν αρκετή ενέργεια αλλά και θρεπτικά συστατικά, όπως Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες και πολλά ακόμη.

Μια πρόταση για περισσότερη ενέργεια είναι και το cocktail καρπών, φρούτων και granoles. Τσιπς μπανάνας, αποξηραμένες φράουλες, βερίκοκα, σταφίδες και δημητριακά και σπόροι είναι τα συστατικά για τις γκρανόλες. Μια καλή επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι σοκολάτες είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο – πειρασμός. Συνδυάζονται με ξηρούς καρπούς και κομμάτια φρούτων ή και ολόκληρα φρούτα που αναμειγνύονται σε σοκολάτα γάλακτος ή κουβερτούρα. Εκτός από τα κομμάτια και τις μπάρες σοκολάτας δοκιμάσαμε και άλλες μορφές όπως τα κουφέτα και τα βότσαλα σοκολάτας σε διάφορα χρώματα και γεύσεις. Δυσκολευτήκαμε να αποφασίσουμε τι μας άρεσε περισσότερο.

Φυσικά δε θα έλειπαν οι υπερτροφές αλλά και οι μπάρες καρπών και φρούτων καθώς και τα παστέλια. Πρόκειται, άλλωστε, για μια τάση που κερδίζει όλο και περισσότερες προτιμήσεις και είναι ένας ακόμη τρόπος να πάρει κανείς ενέργεια και θρεπτικά συστατικά χωρίς να χάσει την απόλαυση ενός snack. Όλα φτιαγμένα με φρέσκα προϊόντα και με συνδυασμούς για κάθε προτίμηση. Με ζάχαρη ή χωρίς, ακόμη και με σοκολάτα.

Το ίδιο ισχύει και για τα αποξηραμένα φρούτα. Και εδώ οι επιλογές είναι πολλές και σε είδος και σε μορφή. Είναι στη διάθεσή μας με ζάχαρη ή χωρίς, σε κύβους, σε τσιπς, σε κομμάτια ή ολόκληρα.

Και φρεσκοκομμένος μυρωδάτος καφές

Εκτός από τους ξηρούς καρπούς και τα υπόλοιπα προϊόντα σε όλα τα καταστήματα Τσερλίδης Nuts Factory μας περιμένει και μυρωδάτες καφές σε διάφορα είδη που «κόβεται» με την παραγγελία για να είναι απόλυτα φρέσκος.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η δική μας εμπειρία στο Τσερλίδης Nuts Factory αλλά παραμένουμε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα του και στη σελίδα του στο Facebook για να έχουμε πάντα επαφή με νέα προϊόντα.

Όλα τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Εκτός από το κατάστημα της Λεωφ. Νίκης 31 μπορείτε να ζήσετε την παραπάνω εμπειρία σε 4 ακόμη καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και 2 στην Αθήνα.

Θεσσαλονίκη – Λ.Νίκης 31, Κέντρο 

Ωράριο Λειτουργίας: 10:00π.μ – 00:00μ.μ

Κυριακές ανοιχτά

Θεσσαλονίκη – Ελευθερίου Βενιζέλου 76, Αμπελόκηποι 

Ωράριο Λειτουργίας: 09:00π.μ – 22:30μ.μ

Κυριακές ανοιχτά

Θεσσαλονίκη – Εγνατίας 70 & Χαλκέων γωνία, Κέντρο 

Ωράριο Λειτουργίας: 07:30π.μ – 22:30μ.μ

Κυριακές ανοιχτά

Θεσσαλονίκη – Αγ.Παντελεήμονος 18, Πολίχνη 

Ωράριο Λειτουργίας: 09:00π.μ – 22:30μ.μ

Θεσσαλονίκη – Β. Όλγας 121

Ωράριο Λειτουργίας: 09:00π.μ – 22:30μ.μ

Κυριακές ανοιχτά

Αθήνα – Β. Σοφίας 41

Ωράριο Λειτουργίας: 09:00π.μ – 22:30μ.μ

Κυριακές ανοιχτά

Αθήνα – Κασσαβέτη 1, Κηφισιά

Ωράριο Λειτουργίας: 09:00π.μ – 22:30μ.μ

Κυριακές ανοιχτά