Στο Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης θα βρεις και του πουλιού το γάλα. Η πρώτη σκέψη που σου περνά από το μυαλό όταν μπαίνεις μέσα είναι «μα καλά, πώς είναι δυνατόν να χωράνε όλα αυτά εδώ;».

Το κατάστημα χωρίζεται στο τμήμα με τα βιολογικά-υγιεινά προϊόντα και το κεντρικό με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Η οργάνωση και τοποθέτηση των προϊόντων είναι τέτοια που δε χάνεσαι, και εννοείται ότι είναι πρόθυμοι όλοι να σε εξυπηρετήσουν και να σου βρουν αυτό που ψάχνεις. Όσο και να είναι δημοφιλές και πολυσύχναστο, διατηρει τη στόφα της οικογενειακής επιχείρησης, με τους ιδιοκτήτες του να συνεχίζουν την παράδοση του πρόσφυγα από την Σαμψούντα παππού.

Μυρωδιές και γεύσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο

Μπαίνοντας στο Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο παλιό παραδοσιακό μπακάλικο της γειτονιάς. Τα αρώματα από τα καρυκεύματα τα αλλαντικά και τα τυροκομικά σου σπάνε τη μύτη. Κοιτάζοντας δεξιά αριστερά στις βιτρίνες και στα ράφια του, συνειδητοποιείς ότι η αύρα του μπακάλικου ήταν μόνο η αρχή, καθώς η ποικιλία, η ιδιαιτερότητα και σπανιότητα των προϊόντων του παραπέμπουν σε σύγχρονο delicatessen που θα ζήλευαν πολλά ευρωπαϊκά καταστήματα του είδους.

Σπάνια και εκλεκτά

Οι cheese lovers θα βρείτε εδώ τη χαρά σας. Τυριά από τις περιοχές της Ελλάδας που φημίζονται για την παραγωγή τους, αλλά και ευρωπαϊκά πιο ψαγμένα που δε συναντάς σε super markets, φημισμένα ντόπια αλλαντικά όπως καβουρμάς Σουφλίου, σύγκλινο Μάνης αλλά και εισαγωγής από Ιταλία, Ισπανία κ.ά. Ελιές, τουρσιά, πίκλες, παστά, αλλά και σπάνιες σοκολάτες, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, αρτοσκευάσματα, απίστευτα μανιτάρια, αλοιφές και σάλτσες από όλο τον κόσμο και πολλά, αμέτρητα άλλα! Πολλά από τα προϊόντα του θα τα βρεις σε αποκλειστικότητα μόνο εδώ.

 

Δε λείπουν βέβαια και τα εκλεκτά κρασιά, ούζα και τσίπουρα, αλλά και όλα τα καθημερινά ψώνια που χρειάζεται ένα σπίτι για να στρώσει τραπέζι.

Διεύθυνση: Κομνηνών 12
Ανοιχτά: 08:00 – 23:00
Σάββατο: 08:00 – 21:00