Το show για τη συλλογή Φθινόπωρο 2018 του Calvin Klein, που σχεδίασε ο Ραφ Σίμονς, έγινε πάνω σε μια πολύ ιδιαίτερη πασαρέλα.

Τι το τόσο ιδιαίτερο; Τα μοντέλα της γνωστής εταιρίας ένδυσης/υπόδησης περπάτησαν πάνω από μια θάλασσα ποπ κορν. Το δάπεδο στο πρώην κτίριο του Αμερικανικού Χρηματιστηρίου που φιλοξένησε την επίδειξη μόδας και η πασαρέλα ήταν καλυμμένα από ποπ κορν, το οποίο μπορεί να συμβόλιζε, σύμφωνα με το Fashionista καμένα χωράφια καλαμποκιού.

Η ατμόσφαιρα στο Show του Calvin Klein

Τα μοντέλα περπάτησαν πάνω στα ποπ κορν υπό τους ήχους του «The Sound of Silence» των Simon & Garfunkel και το show έκλεισε με το «This Is Not America» του Ντέβιντ Μπόουι.

Στις σημειώσεις του για τη συλλογή ο Βέλγος σχεδιαστής περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αμερική με 50 λέξεις κλειδιά, όπως «πυροσβέστης», «ελευθερία», «πολίτης», «πόλεμος», αναφέρει το Harper’s Bazaar.

Το μήνυμα πίσω από το Show

Ο γεννημένος στο Βέλγιο επικεφαλής δημιουργικού του Calvin Klein θέλησε να μιλήσει για την προστασία της αμερικανικής κληρονομιάς ή μάλλον για την απουσία προστασίας της, με τα ρούχα του, αλλά και με το σκηνικό του show, το οποίο περιελάμβανε «καμένους» τοίχους αχυρώνα, οι οποίοι ήταν καλυμμένοι με έργα του Άντι Γουόρχολ.