Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κρασιού, των αποσταγμάτων και του ποτού οι δημιουργοί του Wine Law μάς δίνουν την ευκαιρία για ένα απολαυστικό ταξίδι στην Ελλάδα και άλλες χώρες. Στην Ίωνος Δραγούμη, ένας ατμοσφαιρικός χώρος μάς υποδέχεται με μια τεράστια ποικιλία ετικετών και προτάσεων για να επιλέξουμε, αλλά και για να δοκιμάσουμε.  Η αγάπη και η φροντίδα για το καλό κρασί προσκαλεί κάθε οινόφιλο να πειραματιστεί με ποικιλίες και γεύσεις.

Το Wine Law τραβάει και πάλι επάνω του τα βλέμματα, με μια καινούργια άφιξη. Σας παρουσιάσει, λοιπόν, τη νέα κατηγορία κρασιών KOSHER. Μία ειδική κατηγορία κρασιών από τον οίκο Batasiolo που απευθύνεται κατά βάση στην εβραϊκή κοινότητα. Είναι μία πιστοποίηση με πολύ αυστηρά κριτήρια που πρέπει να υπάρχει σε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη κοινότητα.

Ένα γευστικό ταξίδι από το Langhe και την Alba της Β. Ιταλίας

LUZZATO LANGHE CHARDONNAY 13%abv
Από τους πρόποδες του Langhe ένα νόστιμο Chardonnay με τυπικά αρώματα αχλαδιού, πράσινου μήλου και λευκών λουλουδιών που ακολουθούνται όλα και στο στόμα.

LUZZATO BARBERA D’ALBA 14%abv
Από την δεξιά όχθη του ποταμού Tanaro στη λοφώδη περιοχή της Alba, ένα φρέσκο κρασί γεμάτο κόκκινο φρούτο. Ώριμες φράουλες, ζουμερά κεράσια και μύρτιλλα είναι μερικά από τα αρώματα και τις γεύσεις που θα σας συναρπάσουν σε συνδυασμό με τις χαμηλές τανίνες και την υψηλή οξύτητα. Ένα κρασί που μπορείτε να το απολαύσετε άφοβα τα επόμενα
3-4 χρόνια.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ίωνος Δραγούμη 19

Τηλέφωνο
2310567236